Чукът за Демоните

Spread the love

Malleus Daemonum – Чукът за Демоните е Гримуар написан в Манастир от група Монаси през Средновековието някъде в Западна Европа за Борба с Демоните . Не трябва да се бърка с Чукът на Вещиците „Malleus Maleficarum“ виж в Уики….. който е бил написан от група Католически Психопати като Кодекс на Инквизицията и избиване на невинни жени и магове .

Това е сборник от Молитви и Заклинания за борба с Тъмните Сили който се пази в Тайна дори и от Ватикана и е неизвестен и на по-голямата част от Църковните Общества . Според мен това е най-силното средство за борба с Демони , Тъмни Сили и Черна Магия .

Аз от 15 год изучавам и издирвам средства за борба с Духове и Демони понеже направих грешка като по-млад вещер да призова демон и тотално ми се сбърка живота в последствие . Отърване и спасение съм търсил в Християнството , Окултизма , Религиите , Народните Традиции , Предания и Митологии но това е най-силното и действащо нещо което съм намерил , плюс Кондалини Йога , Киприянови и Василиеви Молитви на Вода и Ци Гун Упражнения .

Системата съдържа редица Ритуали за Осветяване на ритуални предмети , помещения и храмове , залкинания за лечение , прогонване на тъмни сили и демони , екзорсизми , разваляне на магии и др . Ако решите да унищожите някой демон , рисувате му сигила и го затваряте във девилстрап , като после може да му добавите и осветени добавки които са описана в книгата и му четете Ремедия Фантазия докато го исчерпите енергийно . Аз лично така победих Лилит .

Книгата я намерих в Гугъл Букс на Латински и може да я видите и изтеглите от тук……

Някой от Заклинанията съм ги Траскриптирал на Кирилица доколкото мога и ги има по-доло.

Но търся хора с познание по Латински с който да Преведем Книгата на Български и да я Транскриптираме на Кирилица .

Светената Вода

Осветяване на Огън

Освещаване на вино

Осветяване на Амулет

Осветяване на домът

Заклинание за лечение

Осветяване на Масло