Симптоми при направена магия

Spread the love

Първо да започнем с – Какво е магията?

Магията е вид влияние върху човек или природни и духовни сили с цел да се постигне даден ефект.

Магия върху човек е умишлено насочване на енергия към енергийното тяло на обекта чрез ритуали , заклинания или други техники с цел да се постигнат промени във физическото му състоянието , умът или желанията му и да се накара да извърши нещо или да се случи нещо което магът цели .Тъй като енергията е носител и на информация , има магове които могат да закодират информация или определена цел по тяхно желание в енергия , да се насочи и  да се настани в енергийното тяло на жертвата и от там и в подсъзнанието – съзнанието и живота на човека – обекта . При Черната Магията тива може да бъде за болест, за смърт , за любов , за раздяла , за връзване на късмет , да се накара да извърши нещо или др….Технологията на магиите е свързана с познаване на поведението на елементарните частици и квантовата физика и енергията но не е задължително да сте квантов физик за да знаете някой традиционен ритуал. Магия може да се прави почти от абсолютно всеки.  Целта на една магия може да се постигне и с друг вид влияния не само по окултен път а и с директни като маниполации като :психологически , НЛП и други .

При направено окултно влияние и магия може да получите следните симптоми:

-Подуване на ходилата и глезените. Подуване и оток в долната част на краката , както и схващане на пръсците или пръстите на краката особенно на сън . Препоръчва се постене.

-Натрапчиви мисли и липса на контрол над мисловния поток – При магия за болест или смърт се получават почти постоянни натрапчиви мисли за смърт,болест, предчуствия че някой близък ще пострада , мисли че живота е безсмислен , отчаяние, желание за смърт и самонараняване , самосаботиране и подобни . Ако магията е за любов постоянно мислите към определения човек който преди не сте харесвали или имали интерес към него и изведнъж ви се промени отношението и представата за него без причина .

-Нервност , напрежение , агресия и кавги- получава се при почти всички видове магии и окултни намеси . Усеща се повишена раздразнителност от дребни неща и изнервеност , липса на концентрация , напрежение в тялото и мускултурата , схващания . Агресивност без особенна причина към близки , колеги , членове на семейството , от там и чести кавги и скандали .

-Сенки или гласове-при по тежки случаи на омагьосване може да се забелязват силуети и привидения /предимно с периферното зрение/ , тъмни петна , шумове и гласове , чувство че някой ви вика име . Изпитва се чувство че всякаш на моменти не сте вие , раздвоеност .Тези симптоми често се бъркат със шизофрения или психическо разстройство ако сте посетили психолог или психиатър . Като при такова омагьосване е възмождно да ви се губят моменти , минути или дори часове през които всякаш сте спали .Чести смени на поведението от еуфория до тъга и депресивност.

-Чувство за болест и преумора-усещате се че сте болни ,с липса на енергия , хронична умора и отпадналост , но при посещение на лекар не се открива никакво заболяване и всички изследвания са ви в нормите а симптомите са на лице.Главоболие и бодежи и стягане  в сърцето .

-Шумове в ушите-пищене и шум в ушите,често се съпровожда с главоболие , натрапчиви мисли , притеснения , страхове и забързан мисловен поток и агресия . При такъв проблем може да се сложи парче от восъчна свещ в ухото за около 10-15 мин след което да се изгори и шумовете намаляват.

–Промяна в модела на държание, желания към пороци и извратеност-рязка и безпричинна промяна в принципите и преоритетите , подтикване към пороци и извратени мисли и желания които не са типични  за вас са явен симптом за окултно вмешателство.

-Сърбеж и изсъхване на кожата-усещат се предимно нощем.Може да се ползва хидратиращ крем или лусион,както и усолена вода.

-Сън-трудно заспиване,неспокоен сън ,често събуждане по едно и също време , предимно към 3ч и системни кушмари,усещане за чуждо присъствие предимно вечер , сънуване на починали или че някой познат ще почине .Препоръчва се билков чай с мед преди лягане или чаша вино.

3 Comments on “Симптоми при направена магия”

  1. Thanx for the effort, keep up the good work Great work, I am going to start a small Blog Engine course work using your site I hope you enjoy blogging with the popular BlogEngine.net.Thethoughts you express are really awesome. Hope you will right some more posts.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *