Симптоми при направена магия

Spread the love

Първо да започнем с – Какво е магията?

Магията е вид влияние върху човек или природни и духовни сили с цел да се постигне даден ефект.

Магия върху човек е умишлено насочване на енергия към енергийното тяло на обекта чрез ритуали или други техники с цел да се постигнат промени в състоянието му , умът или желанията му и да се накара да извърши нещо или да се случи нещо което ние искаме .Тъй като енергията е носител и на информация , има магове които могат да закодират информация или определена цел по тяхно желание в енергия, да се насочи и  да се настани в енергийното тяло на жертвата и от там и в подсъзнанието – съзнанието и живота на човека . Магията може да бъде за болес т, за смърт , за любов , за раздяла , за връзване на късмет , да се накара да извърши нещо или др….Технологията на магиите е свързана с познаване на поведението на елементарните частици и квантовата физика и енергията но не е задължително да сте квантов физик за да знаете някой традиционен ритуал. Магия може да се прави почти от абсолютно всеки.  Целта на една магия може да се постигне и с друг вид влияния не само по окултен път а и с директни като маниполации като :психологически , НЛП и други .

При направено окултно влияние и магия може да получите следните симптоми:

-Подуване на ходилата и глезените. Подуване и оток в долната част на краката , както и схващане на пръсците или пръстите на краката особенно на съм . Препоръчва се постене.

-Натрапчиви мисли и липса на контрол над мисловния поток – При магия за болест или смърт се получават почти постоянни натрапчиви мисли за смърт,болест, предчуствия че някой близък ще пострада , мисли че живота е безсмислен ,отчаяние,желание за смърт и самонараняване , самосаботиране и подобни . Ако магията е за любов мислите са към определен човек който преди не сте харесвали или имали интерес към него и изведнъж ви се промени отношението и представата за него без причина . Решение-разходки сред природата,спокойствие и почивка и анализиране на емоционалното ви състояние .

-Нервност , напрежение , агресия и кавги- получава се при почти всички видове магии и окултни намеси . Усеща се повишена раздразнителност от дребни неща и изнервеност , липса на концентрация , напрежение в тялото и мускултурата , схващания . Агресивност без особенна причина към близки , колеги , членове на семейството , от там и чести кавги и скандали .

Шизофрения- сенки ,гласове-при по тежки случаи на омагьосване може да се забелязват силуети /предимно с периферното зрение/ , тъмни петна , шумове и гласове , чувство че някой ви вика . Изпитва се чувство че всякаш на моменти не сте вие , раздвоеност .Тези симптоми често се бъркат със шизофрения или психическо разстройство ако сте посетили психолог или психиатър .Като при такова омагьосване е възмождно да ви се губят моменти , минути или дори часове през които всякаш сте спали .Чести смени на поведението от еуфория до тъга и депресивност.Препоръчва се консултация със специалист.

-Чувство за болест и преумора-усещате се че сте болни ,с липса на енергия , хронична умора и отпадналост , но при посещение на лекар не се открива никакво заболяване и всички изследвания са ви в нормите а симптомите са на лице.Главоболие и бодежи и стягане  в сърцето . Решение -Почивка и природа.

-Шумове в ушите-пищене и шум в ушите,често се съпровожда с главоболие , натрапчиви мисли , притеснения , страхове и забързан мисловен поток . При такъв проблем може да се сложи парче от восъчна свещ в ухото за около 10-15 мин след което да се изгори и шумовете намаляват.

–Промяна в модела на държание, желания към пороци и извратеност-рязка и безпричинна промяна в принципите и преоритетите , подтикване към пороци и извратени мисли и желания които не са типични  за вас са явен симптом за окултно вмешателство.Препоръчва се консултация със специалист.

-Сърбеж и изсъхване на кожата-усещат се предимно нощем.Може да се ползва хидратиращ крем или лусион,както и усолена вода.

-Сън-трудно заспиване,неспокоен сън ,често събуждане и системни кушмари,усещане за чуждо присъствие предимно вечер.Препоръчва се билков чай с мед преди лягане или чаша вино.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *