Сенчестите Хора

Spread the love

Това е често срещано явление напоследък за което се знае прекалено малко . Седиш си вкъщи на комютъра или гледаш телевизия и усещаш някакво присъствие зад теб , привиждат ти се тъмни петънца с периферното зрение или пребягващи силуети и си казваш

-Това е от преумората , халюцинирам .

Да ама -НЕ .

Това са същества които винаги са били около нас но поради ред причини напоследък станаха прекалено активни – Просто Демони които търсят поредната душа да се нахранят , това са ТЕ и се опитват да се вмъкнат в нас , да ни обсебят , изсмучат до дупка и побъркат докато не се хвърлиш през терасата или си прережеш вените – в по-сериозните случаи .

Симптомите при такова демонично влиание са много но тук ще изброя някой от тях :

-Превиждане на тъмни сенки или петна , главно с периферното зрение .

-Будене нощем предимно около 3-3.30ч , сънна парализа или системни кошмари и сънуване на мъртви или че някой те гони на сън .

-Напрегнатост и неврози , агресивност и раздразнителност от незначителни неща , безпричинни семейни кавги .

-Безпричинен страх или депресивност , мъка , тъга , отчаяност или агресивност .

-Чувство и усещане на чуждо присъствие .

-Отпадналост и загуба на жизнения тонус , все ено си болен от грип но лекарите не откриват нищо .

-Мисли че живота е безмислен или пък мисли за край на живота в по-сериозни случаи .

-Непоносимост или страх към свещенни вещи : икони , кръстове , църкви и подобни .

-Тропане и шумове в домът , горене на ел. уреди , крушки и подобни .

Симптомите са много .

ТЕ са като дим , черна сянка , човек с шапка , черен паяк , черна ръка и др .Може да ви се появяват и в сън че някой ви гони и ви плаши или на яве .

Това нещо се прогонва трудно но не е невъзможно . Най добър ефект имат Василиевите молитви и Римския Католически Ритуал но трябва да се правят от опитен маг или свещенник .

В повечето случаи присъствието на демон или обсебването се бърка с напраявена магия или психично заболяване и хората се опитват да премахнат това нещо от себе си с леене на куршум , баене или восъколеене или медикаменти . Въпреки че тези процедури помагат малко за симптомите проблемът няма да се разреши само с тях . Има си специална технология , процедури , милитви и заклинания за справяне с този проблем и не всеки има силата и познанието да се справи.

Дори и Еминем си има проблеми с тях – ха-ха .

2 Comments on “Сенчестите Хора”

  1. I will right away snatch your rss feed as I can not in finding your e-mail subscription link or e-newsletter service. Do you’ve any? Kindly allow me recognize so that I may just subscribe. Thanks.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *