Прогонване на Вампири

Spread the love

Върбинката (Verbena officinalis) e многогодишно тревисто растение. Листата му са срещуположни, грапави, покрити с власинки. Цветовете са бледорозови или светловиолетови. Чашката и венчето са петделни, а плодът – сух. Цъфтежът е през периода май-септември.

От години се занимавам с проучване и изучаване на Демони и Духове след като имах известен проблем от занимания с Гоетия /Демонология/ . Проучвал съм известните методи за Прогонване на Демони и Призръци от почти всички Култури и Традиции . Скоро се натъкнах на Шамански метод за Прогонване с Билката Върбинка и мога да кажа че е един от най-успешните методи които съм пробвал за Прогонване на Демони , Призръци и Разваляне на Проклятия .

Помага повече от Тамян , Светена Вода , Морска Сол , Кристали и др . Може да се прави на чай , да се кади върху въглен като Благоухание , а аз си го свивам на цигари и си го пуша .

Всеизвестен е факта че Върбинката прогонва Вампири , но кой-да се сети до сега , както и е мн-добро за нерви и при безсъние ако се пуши . Както може и да си носите в джоба скилитка чесън , малка турбичка сол и някоя прогонваща билка като пелин , исоп , смирна или върбинка .

Предлагам Обаяна Вещерска Смес с Върбинка и някой други билки за Пречистване и Прогонване . Цена 50 лв за 70гр – поръчка от Контакти….