Осветяване на Билки и Благоухания

Spread the love

Аз лично изсползвам доста Билки и Аромати при ритуали , ритуални бани , прекадяване , дори някой ги и пуша . Това са стари методи в Магията , Шаманизма , а дори и в Религията . Аз лично от тях ползвам Бял Тамян и мирна / мирта / . Билките притежават силни Прогонващи и Пречистващи свойства , като на мен любимите са ми Бял Тамян , Върбинка , Лавандула , Бела Дона , Градински Чай и др като дори и чесънът предпазва . Имаше една книга на Албимият ми Уика Вещер Скот Кънингъм за Билките и Ароматите но все още не съм стигнал до нея поради липса на свободно време , иначе Автора го препоръчвам горешо особенно на колегите които се интересуватот Уика и Природна Магия .

Хубаво е Билките първо да бъдат Осветени и да се обайват по-редовно , аз лично си ги обайвам през 2-3 дни . Като ползвам едно мн. простико заклинание за осветяване присвоено малко от “ Големия Ключ на Соломон “ и е доста ефективно . То и при брането и сушенето си има технология , както е при Лавандулата да се бере на Еньов Ден по Полунош , но пък и обикновен чай в пакетчета върши работа ако знаеш как да ги ползваш .

Заклинанието

Боже на Адам , Боже на Каин , Боже на Авел , Боже на Авраам , Боже на Исаак , Боже на Яков , Адонай , Тетраграматон , Йод хе Вав Хе .

Помогнете да осветим тези билки така че да придобият свойството да прогонват и горят нечистите сили , измами и заблуди на враговете , призраци и демони които ни досаждат , да пречистват и осветяват пространството и домът ни , да развалят всяка демонична или друга зла магия и всяка заблуда на врагът , да лекуват тялото, душата и духът в името на Алфа и Омега – Амин .

етикети: билки , аромати , благоухания , ритуали , магия