Новата Ера

Новата Ера или Ню Ейдж е разпростанявашо се движение и един вид религия на Запад свързано с идеята за Новата Епоха и Новата Раса ,Новите Хора като се вярва че тази тенденция има връзка с пророчествата на Маите и други Апокалиптични идеи.Провлението на  течението Нова Ера се изразява в България с явлението Деца Индиго , смята се че та са хора от Новата Раса и са малко по-различни от останалите хора.Те са свръх чувствителни ,с отворени сетива които и дават възмождност да виждат и контактуват с същества от други измерения което се струва съмнително за „нормалния човек“ и често пъти са заклеймявани от обществото за психично болни понеже са различни.Научните обснения за Новата Ера или Новия Еон се базират на Астрологията и движението на планетите като се смята че между тях съществува взаимна енергийно-гравитационна-информационна връзка и при определено разположение и взаимодействие между тях се променя и гравитационното – енергийното и информационното влиание върху земята от планетите от ншата слънчева система . Но как влиае и се отразява това нещо втърху земята ще се запитат някой? Ами да помислим малко : всеки знае че възрастен човек е съставен от 50-70% вода , ами да помислим кое предизвиква прилвите,отливите и мести моретата и океаните , а ние щом сме такава част вода – дали ни влиае и на нас? По-притеснителното е че в следствие на тези промени някой функции на тялото се променят и няой жлези произвеждат повече хормон от нормално приетото ,което ни се отразва и върху втзприятията , поведението и биохимичните процеси в организма и т.н. .Много видни окултисти говоря и са говорили за новите хора ,за шестата раса, новата раса……. и че това е естествен ход на еволюцията на Земята и т.н. може и сами да си направите проучване по темата. Другият основен проблем според мен е че този преход от Еон в Еон и навлизането в Ерата на Водолея /пак си проверете сами ,има достатачно информация/ е свързана с редица катаклизми ,като някой от тях са отваряне на енергийни портали и навлизане на недобронамерени същности наричани рептили,демони,джинове ……. Тези същества са с висок коефициент на интелигентност / поне по-главните от тях/ и се прилепват по хора ,като и влиаят на сетивата ,начина на мислене и въобще върху психиката и съзнанието и пречиняват „щети“ понеже са вампири виж тук…..

Но основната тема на публикацията си е Новите Хора .Та тези хора било дали са с повишен серонтонин от завишена функция на епифизата в следствие на „повишените вибрации“ или от друго започват виждат и чуват нкой неща които  другите не виждат , като това състояние често се бърка със Биполярно Разстройство и Параноидна Шизофрения .Този проблем къде по силно проявен къде по-слабо се превърна в  тенденция и обект на изучаване от психолози,психиатри и др учени , даже Холандски институт направиха официално проучване и по статистика всяко десето дете чува гласове , и защо вашето дете да не е едно от тези десет    .

Имал съм доста случай когато са ми се обаждали притеснени майки за консултация , със съмнения че е направена магия на детето им понеже се държи агресивно или неадекватно .някой от тях бяха направили грешката да заведат детето на психиатър и да го подложат на медикаментозна терапия ,с което според мен само ще му объркат психиката .Бих посъветвал в подобни случаи да се потърси някой по-широко скроен психолог или организации които се занимават с такива деца , а организации има с квалифицирани психолози,педагози и др. които са наясно с положението  – стига човек да потърси. Така че бих ви посъветвал ако се сблъскате с подобен проблем ,не бързайте да заклеймявате детето си като психично болно , а потърсете малко повече информация за „Индиго’ примерно – има достатъчно информация и форуми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *