Кой е Сатаната

Spread the love

Кой всъщност е Сатаната-интересен въпрос ?

Според древния Гримуар Свещенната Магия на Абрамалин Мага , Кралете на Ада са 4ма а не един .

Луцифер – Кабалистичен Архангел и син на Сефирота / планетата / Венера . Неговата работа е Разобличител , за което се нарича и Носител на Светлината – Истината .

Левиатан – Тиамат наследник на Гръцки богове като Гея и може би Посейдон който се свързва и като прародител на Ева и Адам и Левитовото Библейско Коляно на което са наследници Ной , Енох , Кайн и др .

Сатана – Изкушителят свързва се с Червеният Дракон който св. Георги тъпче , лично според мен това е едно от въплащенията на Демона Лилит и е отговорен за Втората Световна Война и дейноста на Хитлер .

Магот – Четвъртия Крал на Ада за който се знае малко . Но според мен той е свързан със Златната Библейска Змия Хорус , самообявилия се внук на Бог Ра и с претенции за Господар на Света , който е турмозил и изкушил Адам и Ева , а откъсната Ябълка от Дървото според мен всъщност е Кабалистичното Дърво на Живота , а Ябълката Сефирота Малкут – Земята .

Освен тях има и 7 Принца на Ада като Астарот и др . и още множество Благородници – Князе , Президенти и др. от които 72ма са описани подробно в Малкия Ключ на Соломон . Всеки един от тях изпълнява някаква длъжност и има на разположение множество легиони от демони , като изскушители , обвинители , наказатели на гршни хора , души , ангели и др . Като ролята им е да се подържа Баланс във Вселената . Все пак и ние тук на Земята си имаме Полиция , Прокуратура , Съд , Затвори и Войски а тези дейности в духовния свят не се изпълняват от Ангели само . Всъщност думата Демон идва от гръцкото Даемон което означава Полубог .

Аз като Контактьор имам способноста да общувам с тези същества и с доста от тях съм си имал работа и ги познавам лично , като дори и с някой от тях съм работил .

Защо смятам че Библейската Змия е Хорус ?

Еми защото го познавам лично и съм работил за него . Той е един от Главните Претенденти на Новия Световен Ред и Елит и заедно с Братовчет си Анубис са Главите на Илюминатите и Световните Кризи и Войни които се случват по Света през последния Век . Като Анубис контролира Президенското Братство на Йейл – Череп и Кости от което са излезнали по-голямата част от Американските Президенти през последния век виж повече за демона Анубис….

Окото на Пирамидата на Илюминати , Окото на Хор , Пирамиди… Дори и в Книга на Закона на Кроули са описани подробно Претенциите на Хор за Господар на Света и на новата Ера на Водолея , по който Проект се работи от Векове но за съжаление по Доктрината на Адам Ваййхсаупт за Световен Елит и Съкращение на Човечеството с 2/3ти . С тях се свързва Втората Световна Война , Войната във Виетнам , Испанския Грип , Кемтрейлс , Корона Вируса , Климатичните Промени , 5G и др. което го постигат посредством Окултните Тайни Общества и Световния Политически Елит . Аве война за власт е дори и в Ада .

Според моя информация Евангелиетата от Новия Завет са манипулирани чрез Апостоли и Пророци Писари на евангелиета от Демоните на Новия Световен ред като са првърнали Библията в отвратителна книга , писана от името на самия Бог , но дали е така ? Със законите им за Обръщането на Другата Буза , Папата да целува крака на педофили и убийци и подобни – това си е манипулация .

Аз наистина мога да общувам с тях посредством Енохови Ритуали на Дж. Дий с Кристал и с някой Гоетични техники и съм получил доста отговори и съм си обяснил доста от нещата лично за мен . Част от Демоните от Новия Световен Ред главно Египетските Богове с Пирамидите и Илюминатите са се обърнали срещу Бога и другите Демони като се опитват да постигнат Световно Господство и затова маниполират религиите и човешкото съзнание чрез медии и попилър култура понеже искат да постигнат монопол над земята и ада и се води война в момента нещо като в сериала Свръхестествено . Но ако спечелят те не ни чака нищо добро – ще сме роби като Евреите в Египет в Пирамидална Структура .

Ето ви малко Египетска Пропаганда , но не е само музиката а и филми , литература , философии , и дори Кроули са го били гепили да и прокарва идеите ……..

Но майната им – да не са само Пирамиди , Очи , Илюминати и Египтяни на Земята , половината Холивуд и Окултна Америка вече ги псува и подиграва публично заради тоя Нов Световен Ред и Годсподство .