Какво е Магията

Spread the love

Първо да започнем с определението за магия . Сигурно всеки си има своя представа за магия но за мен Тя е Метод да постигнеш целите си и мое хоби . Всеки непроявен и необяснен от науката феномен попада под определението Магия , Свръхестествено , НЛО или директно се отхвърля . Педставете си сега че сте се пренесли през Средновековието и имате във вас една батерия и една крушка : допрете кабелите до батрията и крушката и помислете как би се приело това от тълпата – просто ток и крушка . Защо трябва да си мислим че всичко в природата вече е разкрито и осъзнато ? Квантова механика , Теория за Струните , Молекули , Торсионни полета , ДНК ….. за повечето дори преди век не се знаеше нищо . А колко ли неразкрити неща има в Природата ?

Видовете магия са ного : Като минем през Ходжите , Шамаите , Баячките , Модерните магове , Демонология , Ангелска магия , Спиритизъм , Сатанизъм и какво ли още не . Аз лично си падам по Кабала , Ангелска магия , Енохова магия , и изучавам Опасната Демонология Теоритично само въпреки че съм минал и през тъмен период в който се занимавах и с Гоетия по точно с Лилит , Спиритизъм , Некро и др , но това не е за всеки и цената е висока . Всъщност всеки Етнос и Култура си има поне по няколко вида магия и обреди . Ние Българите сме имали Тангра и другите Богове , после Баячки , селски лечители и всъщност битието на пра-пра бабите ни е било изпълнено с обреди които днес са забравени и се смятат за суеверия : погачата , жеравника, метлата , връзката чесън , билките и др , всичко си е носело своята сила и символика . После Екстрасенси , ясновидци , биолечители…..

Ако сега започвате да се занимавате с Окултизъм и Магия бих ви препоръчал да започнете от Петър Дънов , Ангелска Магия , Карлос Кастанеда , Медитация и Будизъм , Йога и да усвоите поне един прогонващ ритуал преди да се хвърлите в Дълбоките Води с Призовавания , Ритуали , Практическа Магия ,Пентакли и Амулети и др.

В множество Гримуари се обещава какво ли не за да призовете някой дух , но в повечето случаи това са тъмни същества , измани са и са доста интелигентни . Аз лично предпочитам да работя с личната сила на духът си вместо да моля някой Демон или друг дух без да съм сигорен кой и какво е То .

Едни от най-опасните Книгиза Магия са :

-Малкия Ключ на Соломон .

-Некрономикон .

-Илюстрована Гоетия на Кроули .

-Свещенната Магия на Абрамалин Мага .

Не че са лоши книгите и не са истина , но са за многооооо-напреднали магове .

Личната сила се събира бавно и с постоянство и е нещо като начин на живот , но си струва – чрез нея можете да постигнете почти всичко . Карлос Кастанеда е описъл добре Пътят на Война и как можете да се сдобиете със сила , но общо взето е като в Религията : Принципи които си защитавате от изкушения и начини да се справите с Хаоса и Несправедливоста в живота , понеже вампири пълзят навсякъде и чакат само да се насмучат от някой който е намерил начин как да осмисли живота си и е доволен от него : на работата ви някой колега , в транспорта , в кафето , дори и в семейството се среща това явление – това са болни хора виж повече за Вампирите…..

Та за системата от Вярвания всеки си избира сам . Може да е Окултизъм , Някоя Религия , Хриястиянство , Будизъм , Ислям и др важното е да вярвате , да сте постоянни и с времето нещата сами си идват на мястото . Аз лично съм Дуалистичен въпреки че съм пасивен– Око за Око както е в Стария Завет /да ме прощава Чичо Боже Христос/ дори мисля че Новият Завет е Метод за Пропаганда и Монопол и е изкривен умишлено , а пък и да не е написан лично от Исус за да се приема като от негово Име . Там са писали 10-15 Пророка който са били хора и те и като хора са били подвалстни на Измамните Тъмни Сили на Сатаната .

Някой се провъзгласил за Пророк и пише Евангилие и трябва да му вярвам безусловно защото съм Вярващ Човек , но знаели се кой въщност е Той ? Всякаш нямам глава на раменете си – Вярвам в което ми изнася и си плащам за грешките Сам ако не съм прав . В този Закон съм се Убедил на 100%.

Според мен Окултното и Магията ще навлизът все по-сериозно в нашият свят защото Религията вече се „Изтърка „ и няма какво да предложи по по-модерен и приемлив начин на Младежта , пък и Тайните Общества си се постараха доста за това . Чесно да си кажем направо си е Отблъскваща по този начин по който е представена по медии и др , без да съм против Християнството , което уважавам но не съм съгласен с него изцяло както е представено – Просто не е Модерно или пък е „Краят на дните „ от „ Откровение на Йоан „ и навлизането в Нова Ера , Нов Еон и Нова Шеста Раса което се открива в почти всяка Митология , и дори и П . Дънов пише за Това . Време е да оставим Дедо Господ на спокойствие да си почива вместо да го занимаваме с нашите глупости какво искаме и само да се оплакваме , и да се оправяме сами.

Всъщност Апокалипсис означава и се превежда Откровение , Повдигане на Завесата , и вече е започнал . Не Апокалипсис като край и свършек на света а като промяна и смяна на режима . Може да има някой катаклизми и сътресения но няма да бъде край а преход а и то като гледам целия Свят е Луднал. Според някой системи е започнал 31.12.1999г което съвпада и със Слънчевото Затъмнение през лятото на 99г , според Древните Маи е на 21.12.2012г но спор няма , промяната е започнала . Филми които съм гледал по темата са Габриел , Края на Дните с Арнолд и Апокалипто но има много вече .

2 Comments on “Какво е Магията”

  1. Питомник саженцев был основан в 2002 году
    Наши постоянные покупатели решают с помощью наших саженцев абсолютно разные задачи – обильный и вкусный урожай, экологичность собранных плодов, озеленение участка, создание уникального ландшафта, да просто отдых от времяпрепровождения по уходу за садом. Приходите в питомник саженцев со своими целями, а мы поможем вам в их осуществлении.

    Качественный посадочный материал по невысокой цене, доставкой и посадкой по Москве и Московской области

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *