Илюминатите

Комитет 300”, Световно правителство, Римски клуб, Съвет на сенките, Световен изпълком… Различни названия, но една същност – световна задкулисна група от неизвестни, но всесилни личности, опитващи се да контролират всички политически и икономически процеси на планетата, които установяват техния Нов Световен Ред. Те, с помощта на тоталната война, превръщат в прах цели страни и народи и решават кои нации да живеят, а кои да умират от геноцид. Някой не вярват в тях, някои ги считат за измислица на „побъркани патриоти”.

Кой влиза в състава на правителството в сянка на планетата Земя? Представители на избрани семейства, в чиито ръце е съсредоточено най-силното оръжие на всички времена и народи – парите. Не пари, а много пари. С тяхна помощ се купуват президенти и правителства, устройват се „цветни” революции и преврати, организират се войни и катаклизми. За всяка страна си има свой наблюдаващ /наблюдател/ , стоящ зад кулисите. Той следи за поверения му участък от работата. Какво искат те? А какво е искал Хитлер . Целите им са много прости: да съкратят населението на Земята до един милиард напълно послушни и лишени от воля роби, които да осигуряват комфорта на „избраните” пастири и на тези, които изпълняват „черната работа”, т.е. надзирателите. Хитлеристките „лагери на смъртта” ще ни се видят като санаториуми в сравнение с това, което ни готви Световното правителство. Даже най-безумните от известните ни диктатори-садисти не биха могли да измислят това, което са ни приготвили тези новопоявили се „цезари”. За националната принадлежност на „господарите на глобалният свят” аз ще замълча. Тя и така е ясна – прочетете Библията и ще разберете кой винаги е бълнувал за световна власт над обикновените хора.

За да се установи Новият световен ред трябва цялото човечество да бъде превърнато в тъпо, немислещо, равнодушно към всичко стадо, на което ще му е все едно какво става с него – изражда ли се, умира ли, или го убиват . За бъдещите Господари на Глобалния свят е много важно да подчинят младежта. Именно младежта. На старото и средното поколения е по-трудно да бъдат внушавани правилата на Четвъртия световен райх. Освен това старото поколение, съгласно законите на природата, вече е изхабило голяма част от енергията и жизнените си сили. Предстои му скорошно умиране, а на „Комитет 300” са нужни милиони млади роби, които да работят за благото и комфорта на бъдещата световна „аристокрация”. Главна мишена на задкулисните играчи са тези, които в момента са на 15-25 години. На тях трябва да им се набият в главите доктрините на Новия ред, а всичко, което прави човека човек, да бъде тотално изметено от душите на младежта като опасен за бъдещето на света боклук. Процесът на превръщане на младежта в сиво стадо от покорни зомбита тече от години. Най-здравата част от младежта, която е способна да мисли критично и самостоятелно, която помни своите национални корени и почита историята си и културата си, трябва да бъде унищожена. Останалата част, с помощта на прости, но ефективни методи, се превръща в биомаса, съкращава се до необходимия брой роби и цял живот (ако това може да се нарече живот) ще работи в рудниците и плантациите за благото на Новия фюрер и неговата свита, под охраната на същата тази младеж – няма по-добър надзирател от бившия роб.

Русия изпитва най-силния удар на „Комитета”. Като страна с велика култура и духовност, уникална история и непримирим народ, Русия е подложена на най-изтънчените и страшни методи на война. А руската младеж – на първо място. Европа винаги е капитулирала пред противника за няколко седмици. Затова Световното правителство няма проблеми с Европа. Но Русия! Тук на „Комитета” му се налага да полага големи усилия и да не спазва даже елементарна хуманност.

Всичко национално, благодарение на усилията на задкулисните манипулатори, се оценява като изостанало, слабоумно и „фашистко”. Да казваш открито, че обичаш и уважаваш своята история и култура, своите национални корени и традиции, че почиташ и цениш националното си достойнство, се смята за „фашизъм” и „ксенофобия”. Да се чете наша литература /както и въобще да се чете/, да се гледа наше кино, както и да се живее като българин, се смята за нестойностно и за „натурален нацизъм”. Патриотизмът, национализмът, т.е. любовта към страната и народа си не само предизвикват насмешка сред тийнейджърите, но й ги карат да изпадат в ужас, тъй като им е внушавано, че това е „фашизъм” и „нацизъм”. Младите, считат, че да се занимаваш с политика е „изостаналост”. Това им е внушено от Световното правителство, чрез неговите агенти в Парламента, правителството и другите държавни институции. Днес в страната за еталон на подражание се счита дъното на обществото: гейове , поп фолк пронститутки , наркодилари и подобни.

Наркотиците, алкохолът и цигарите планомерно и безпощадно рушат здравето на нашата младеж. 12-14 годишни хлапета с цигара в зъбите, бира в ръката и с наркотик в кръвта, вече не учудват никого. За какво „здраве на нацията” ни говори властта, ако в страната има стотици хиляди млади алкохолици и наркомани? За каква „здрава младеж” бълнуват навсякъде? Всяка година става все по-лошо. Никотинът, алкохолизмът и наркотиците успешно доубиват младото ни поколение чрез внушения от медии,филми ,мода,музика,поп-култура…, а телевизията показва пошли реклами нон стоп. В нощните клубове, които са хиляди в страната, свободно се продават алкохол и наркотици. В тези клубове младежта идва с цел да се превърне в човекоподобна твар, извиваща се в алкохолен и наркотичен транс под дивата какафония и вой на маймуни наречени „ди-джей”. Здравето на младежите отива в небитието, за това пък растат доходите на цигарените и алкохолните „барони” и на „наркобароните”. За какво им е на властта и на задкулисните манипулатори здрава младеж? На тях им трябва болно стадо от дегенерати.

Духовност? Морал? Нравствени принципи и устои? Това е ненужно и вредно за стадото мутанти. Еднополовата любов, култът към насилието и продажността, разврата, деградацията на личността – ето какво щедро изсипва върху младежта ни „Комитетът”. Пример за подражание на младежта са бандитът,гея, проститутката и корумпираният чиновник. Вместо любов, възвишени чувства, мъжество и женственост, семейни и човешки отношения – хомосексуализъм, лесбийство, свободна любов, т.е. чукане на всичко, което се движи, работа и живот на принципа на „презерватива и клозетната чиния”, и като следствие от всичко това – демографска криза, духовна деградация, нравствена и физическа импотентност. Даже плъховете се стремят да се размножават и проявяват някакво подобие на чувства към малките си.

Ето как нашата младеж се превръща в стадо, което ще бъде ръководено от „бащите” на бъдещия Световен ред водени към дъното от медиите чрез скрити внушения за разрушаване на морала и устоите и зарибявани към дрога ,алкохол , хомосексуализъм и престъпност внушавани и диктувани от господарите на Медиите , Холивууд , МТВ …под маската на „свобода“ и „модерност“ Ето така децата ви се възпитават докато вие ходите на работа като роби и се побърквате от проблеми без да имате време да обърнете внимание на семействата си за да плащате и ипотеките на банките щото и вие сте били зарибени чрез рекламите по медиите , да и копувате петрола и енергията понеже се подтискат разработките за свободна и евтина енергия вече от век и да ви прибират парите като зарибяват децата ви с дроги и пороци и т.н. / вижте клипчето от доло /. Да ви ръсят с пестициди като ГМО за да се разболявате за да си продават лекарствата.. Това е нужно на властващия режим. А на нас?Вече всеки знае кой държи монопола на петрол,цигари,наркотици , зависимости ,оръжия ,енергия , фармацефтика и т.н и кои са техните инструменти ; Политици , Медии , Филми , Мода , Музика , Финанси , Технологии… Откровение да е!!!

Но всъщност това е само върхът на айсберга-видимата част , зад това какво се крие не ми се мисли просто.

Leave a Reply

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *