За Мен Малко

Spread the love

Та реших и аз да разкажа моята история като Маг .

Моят интерес към духовното и окултното се зароди когато бях на 19 год / сега съм на 42 год / след прекарана Кома и Състояние Близко до Смърта – Аз попаднах за кратко в Отвъдното .

След което аз Знаех а не просто да Вярвам че има Духовен Свят . Започнах да се интересувам от Духовни Науки : Библията , Лиана Антонова , Петър Дънов , Карлос Кастанеда и подобни . По онова време нямаше толкова Литература или Интернет както е днес . Започнах да се движа в подобни компании и чрез познати попаднах в една Окултна Компания и Модна Агенция в София . Шефката беше на годините на родителите ми и беше Спиритист и Вещица от доста време . Станах и ученик , а в последствие ми стана и Кръсница . След това Живота някак започна да ми се обърква и аз по интуиция просто се отдръпнах от тях . В последствие разбрах че това е била Прикрита Черна Ложа на Сатаната и че моята Кръстница е с Ранг “ Жена на Сатаната “ .

След време започнах да сънувам странни сънища , да забелязвам Черни Сенки около мен , да се случват Странни Неща в живота ми като Промяна на Възприятията , Потропвания и др . докато една вечер не ми се яви Самият Сатана . Това не беше физическо преживяване а по-скоро усещане с Вътршното Зрение . Предложи ми да ме обучава и ми каза че пак ще се върне . Въпреки че не бях съвсем съгласен в началото постепенно ме прилъга и започнах да го слушам .

После се появи и Лилит и ми обясни че съм техен Син , че Те са ме Кръстили и че тя вече ще се грижи за мен . Обучаваха ме на Магии , главно с Директна Енергийна Намеса и някой лесни ритуалчета , но предимно за да правя мизерии на хора , като ме караха да се чувствам като Изкушител . Накрая ми писна а пък и все още беше останал малко Морал в мен и реших да се отдръпна и се отрекох от тях . В последствие съм бил Ученик на Бафомет , на Анубис , на Левитан , на Луцифер , на Хор , на Астарот , на Дядо Господ и др .

Контактувал съм с множество Езически Богове : Один , Изида , Ра , Сатурн , Архангелите , някой от Светците , Тор , Локи , Бастет , Хатор …. И се оказа че тези от по-младите Езически Божества всъщност са Прикрити Демони и само гледат как да ни използват за техните си цели и интереси и после сами си плащаме последиците и Кармата .

За това вече внимавам какво правя , какви ритуали и магии върша защото наистина “ Всичко се Връща “ колкото и банално и да е писнало на някой да му обясняват за Карма и че трябва да сме Светли , Добри и с да Повишаваме Вибрациите – честно казано и на мен ми е писнало да ги слушам такива .

В момента се занимавам с Екзорсизъм , Разваляне , Лечение , Амулети , Защити , Уика и Таро , Уеб и Графичен Дизайн , но ако се наложи в краен случай за самозащита използвам и нещо от Тъмните неща понеже и през тях съм минал , но внимавам мн .

Преди 15 год. се занимавах с Рисуване – Графика , но спрях и изгорих Рисунките си . Останаха ми само тези Сканирани с лошо качество .

В последствие станах активен в Интернет : Направих си Блог , бях Админ и Основател на Ложата за Спиритизъм в КолорсМеджик , имам няколко Окултни Групи в Фейсбук , но идеята ми всъщност е да създадем едно Обединено Окултно Интернет Общество от подбрани Магове независимо с какви традиции и практики работят и да обменяме Опит . То сме и от различни Градове , всеки ходи на бачкане и за физически срещи ще е трудно да стане нещо сериозно .

Аз съм нещо като Джон Рамирез , но не чак толкова навътре в нещата като него , но всичко което казва е Истина .