Демона Лилит

Зад маската на Сатаната .

И зверове пустинни ще се срещат с диви котки, и песоглавци ще си подвикват един другиму; там веди ще отдъхват и ще си намират покой.“

Старият завет, Книга на пророк Исая, 34:14.

Веда – в славянската митология и българския фолклор това е женско същество от рода на самодивите и русалките, което броди през нощта и причинява зло.

Според доста Митологии Лилит е самият Сатана , в други е жена на Сатаната а в трети е първата жена на Адам преди Ева . Понеже е тормозила Адам сексуално и го е гонила да го бие Адам е избягал от нея и Бог му дал друга жена Ева която според някой легенди е Демонизирана по-късно в Демона Левиатан .

Лилит е мн. стар и силен демон . Работи с елемнта огън , проявява се като малко момиченце или червен дракон . Изключително агресивен демон е , но понякога е миличка .

Някъде се се твърди че Лилит е от Нибиру – Огнената Планета Х и е висш Дух на Анунаките .

Според мен Лилит е женски демон който се проявява зад образа на самия Сатана и това всъщност е истинската прикрита същност на Сатаната . Имал съм си работа с нея и мога да кажа че имам някой наблюдения . Може да се прояви и като Малко момиченце , Червен Дракон или Омайна Жена . Други нейни имена са Лилиту , Лилу и свързани с корена Лил /висш дух при Асирийците , Шумерите и Анунаките/ като и някой е съпоставят с Гръцкото и име Немезида и Римското Инвидиа .

Има сведения че Хитлер е бил обсебен от нея и че Лилит е причината за Втората Световна Война където са загинали 66 мил души .

В Юдеизма и Кабала има доста писано за Лилит и как да се предпазиш като заклинания , молитви и амулети като този отдоло . Ако се принтира и се носи на или към гърдите предпазва от всякакво зло колкото и елементарен да изглежда /да се внимава да не се обръща с буквите надоло / .

Друга Теория е че след като Адам избягал от Лилит тя е била много бясна и Бог и е дал 2ма мъже за да се смиряса и да не върши простотии по Земята : Архангел Самаел който е Архангел на Справедливоста и Божието наказание и Богът – Маг и Идол на Тамплиерите Бафомет-Богът Козел . След това тримата образуват Троица като Самаел е Небесният елемент , Бафомет Земният а Лилит е Адския . От тях произлиза и Символа на Сатанизма “ Пентаграмата на Бафомет “ който е патентован официално от Църквата на Сатаната .

Архангел Сама-Ел се превежда Божия отрова . Той е Архангела на Справедливоста и Божественото Наказание виж повече …

Богът Козел – Бафомет е Бог на Маговете виж повече…

Лилит е абсолютното вселенско зло , тя е най-отдоло в Пентаграмата и символизира женското начало и злото . Някъде се определя и с Гръцката богиня Немезида която е богиня на Справедливото Наказание виж повече ….

Някой твърдят че Лилит – Немезида е Богиня на Планетата Нибиру и Анунаките , което лично според мен е Истина .

Така че според мен Сатана или Дявола не е един а са Троица , за която титла претендират и са се водили войни с други демони и Езически Богове като Луцифер , Левиатан виж… , Белиал виж… , Баел виж… , Анубис виж… и други „Крале “ .

Според книгата на „Абрамалин Мага“ Кралете на Ада с четери : Луцифер , Белиал , Левитан и Сатана като има и Седем Принца на Ада с редица Легиони и Духове Служители . Абрамелиново Масло виж….

Според „Малкия Ключ на Соломон “ Принцовете , Князете и Лордовете са много .

Leave a Reply

One Comment on “Демона Лилит”

  1. Луцифер е сборен образ на падналите ангели, ариман (сатана) символизира падналите архангели, а асурас , на които е символ най вероятно лилит са паднали архаи.
    http://www.otizvora.com/2018/12/10379

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *