Демона Баал

Дъще Вавилонска, опустошителко! Блажен, който ти отплати за туй, що си нам сторила!

Сниши се и седни в пръстта, девице, дъще вавилонска;
седни на земята, а не на престол, дъще халдейска;
защото няма да се наричаш вече изтънчена и изнежена.

И аз като всеки маьосник чета каквото ми падне и след като четох „Малкия Ключ на Соломон “ ми се лепна Демон без да правя никакви Призовавания . И то не кой да е , а Баал – Един от 4те Краля на Ада . Та големи разправии с него , но се отървах в крайна сметка . Баал произлиза от Финикийския Бог Ваал , Молох , Валл-Молох , Баал , Баел и др. имена на който са му пренасяли в жертва малки деца . В Финикия и Вавилон са правили месингови статои на тоя , кухи от вътре където са палили огън и са му слагали в нагорещените ръце малки деца като жертвопринушение. . От него произлизат имената ХаниБал което е името на Картагенския Цар и означава Възлюбен на Баал , Балтазар и др.

И днес има Валемисти които продължават да му служат и покланят и подържат култа : един от тях е Серийният Убиец Ричард Рамирез виж… и Метъл групата спечелила наградата на Фестивала Метъл Хамър SKYND .

Валемистите по традиция при оргиите си се самонараняват , предимно китките и изпозват доста кръв . Както и маниер на този демон е да склонява към самоубийство чрез прерязани вени жертвите си и да ги топи във вана с топла вода да принуждава обсебените от него да нараняват и ако може и да убият Родителите си понеже и самият Баал е дете на Богове които е убил за да им вземе власта . Демоните са такива – проектират греховете си върху хора за да си успокояват съвеста .

Според Демонологията е Господар на 66 легиона от демони .Негови символи са Тъмната вода , Сенките , Черната ръка , Изцяло Черните Очи , Черен Дим и Тъмнината , паяци , крава , жаба ,котка и др .

Склонява също към самоубийства чрез хвърляне от високо:мост , прозорец , покрив , серийни убиства главно чрез хладни уръжия ,предимно на жени , ритуални жертвопринушения и др .

Вече съм му опузнал малко характера и му познавам ДресКода . Суетен е и обича да се демонстрира и показва . Според мен мистериозната смърт на Елиза Лам си е бил техен ритуал което го показват и в това видео , свързан е с филма “ Тъмна вода “ който е филм от преди 7-8год преди това и е станал в Сесил Хотел където е живял Ричард Рамирез . Постигнали са го чрез обсебване .

Виж повече за Елиза Лам …..

Виж повече за Ричард Рамирез…

Виж повече за Баал…

Виж повече за Сенките…

В Рок и Поп културата е познат като жена с Рога като Луна или Маска на Пинокио с Черни дрехи , имитации на Паяци , Гарван , Черна Котка и др . В сериала „Свръхестествено “ е представена като „Тъмнината“ която Дийн освободи .

Скоро му правих призоваване на Баал , от тогава постоянно усещам докосвания по интимните части . Мисля че е Хомосексуалист .

Leave a Reply

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *