Демона Анубис

Spread the love

Анубис – Ангела на Смъртта

Както знаят някой от Читателите на Блога , обичам да се занимавам и изучавам по малко с Демонолигия и Чернокнижие и реших да Призова Ангела на Смъртта . Сега ще ви опиша моите наблюдения с Ангела на Смъртта /Дядо-то от Руското Чернокнижие/ с който си имах малко работа :

Появи ми се Езическия Бог Анубис . Докато в Кабала Ангелът на Смъртта който съпровожда душите до Отвъдното е Архангел Азраел виж… . Като във Филма “ Град на Ангели “ с Николъс Кейдж .

Кой е Анубис

Анубис колкото и да е странно на някой , всъщност е 22я дух – Ипос от Малкия Ключ на Соломон . Излючително подъл , хитър и долен Дух . Той е Маниакален Фетишист , обича Символиката и Предметите . Изобразяван е с Глава на Чакал / Песът , Кучето…/ понеже обича да се рови по гробища , а в Египет Чакалите са разравяли гробовете на мъртвите .

Анубис е Представен е в Популярната Култура като Икономът от Семейство Адамс . Дългия Макуч с Черната Вратовръзка .

И изобщо като „Дългия“ Извратен Моргаджия в доста Филми и Клипове.

Пада си по Морги , Марката A.D.I.D.A.S. , Скелети и е един от основателите на Илюминатското Братство на Йейл “ Череп и Кости “ „Гребците с Велсипеди “ в което са Членували Дж. Буш Старши , Дж. Буш Младши , Бара Кобама и Бившия Шеф на ФБР .

Според някой теории др. Менгеле „Ангелът на Смъртта “ от Аушвитц е бил обсебен от него , като си е правил експерименти с хора и бебета Близнаци -1500 двойки от които са отцелели около 200 само . А съпругата му г-жа Менгеле е събирала Татуировки от живо одрани Евреи от Аушвитц и си е правила Абажури от Човешка Кожа за Полюлеите .

В Америка го Оплюват Масово понеже се лепи по Музиканти да си прави Клипове и да Зарибява децата “ Дългия “ “ Музикален Мениджър “ е Анубис .

Ей този Дъртия Демон с „Машата “ и с Мажоретките от този филм е Анубис !