Връща ли се магията

Spread the love

Връщането на “направеното зло” е на практика изравняване на баланса. Нарушите ли баланса – той ще се възстанови, т.е ще ви се върне. Горе-долу от тоя принцип изхожда и тройното правило на Уика, като сборна нео-магическа система (да не кажа нещо друго). Няма да ви се върне при самозащита или защита на близък човек и т.н. тогава балансът е вече нарушен и вие го “изравнявате” по отношение на себе си ,но си мисля че пак има отрицателни последици и в този случай но може и да не съм прав,всичко е в морала и да не се нараняват невинни защото ги има ония около нас и ни  наблюдават. Въпросът е дали ние сами можем да преценим как може да стане това възстановяване…и дали последващите ни действия няма да нарушат вече нарушен баланс?

Нарушеният баланс винаги се възстановява, често дори не е нужна наша намеса, достатъчно е само да помолим за отстраняване на несправедливостта и ако тя не е урок – всичко се подрежда, ако е урок – подрежда се след като си научим урока. В други случаи е нужна активна магическа намеса, защита, атака.. Всъщност всичко е много относително, т.е. балансът се преценява във всеки конкретен случай на опепеления човек. Нарушите ли баланса – ще ви се върне, освен ако не сте се научили да отклонявате и/или пренасочвате това връщане, но това е временно и касае само конкретното извършено действие – рано или късно ще отговаряте и за това.

One Comment on “Връща ли се магията”

  1. Hi there, just became aware of your blog through Google, and found that it’s truly informative. I am gonna watch out for brussels. I’ll be grateful if you continue this in future. Many people will be benefited from your writing. Cheers!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *