Вампирите

Spread the love

Вампиризмът е често срещано състояние на духа и енергетиката на човек в днешно време . Той се получава в следствие на можество фактори като : кармични грешки , неправилен и нездравословен начин на живот , наркотици , алкохол , психологически травми , преумора и др…

Вампирите не са глупави , а и в повечето случаи са доста по-умни и хитри от човек с морал и нормално енергийно тяло и психика . За мен лично вампиризма е вид психическо неразположение /да не го нарека болестно състояние/ . Вампирите може да са два вида : осъзнати и неосъзнати . При Осъзнатия вампиризъм човек разбира какво прави , харесва му , прави го умишлено , наслаждава се и се развива в изкуството понеже и вампиризма е цяла наука , изкуство и културно движение . Такива са членевоте на черни окултни ложи и последователите на вампиризма , като те вярват че био енергията е сила и умишлено чрез окултни и психо техники манипулират жертвите си .

Жертвите на вампир от такъв тип може да имат много-сериозни травми и последици като: депресия , вменено чувство за вина , неврози , залитане към алкохол и наркотици , склоност към самонараняване и самоубийство в по-тежки случаи . При другия тип „неосъзнати вампири“ това най-често са наши близки или познати които сме допуснали до себе си с проблеми с енергетиката или : болест , стрес , проблеми с хазарт , алкохол , наркотици или са били жертви на други вампири от където идва и вярването че като си ухапан от вампир и ти се превръщаш във вампир .   Вампирите може да се делят и на още два вида : Пасивни /хитри/ и Агресивни . Хитрите вампири действат посредством маниполация на емоциите ви като се правят на болни , нещастни , обидени , засегнати , несправедливо обвинени и прецакани и т.н. Агресивните вампири действат чрез сила , насилие , турмоз , като често използвания и приом е Страх .Такива са случаите на домашно насилие при съпруг или баща алкохолик или наркоман и подобни . Друг начин да се стигне до такова състояние е високите амбиции , цели , стремежи и изисквания за себе си . При сблъсък с реалноста и фустрация се получава агресия и вакум който се запълва от близките и членовете на семейството , приятели , колеги…

Случва се да се стигне и до вампиризъм ако ви е направена магия или друго окултно или енергийно вмешателство . Магията поврежда енергийното тяло и обвивка на човек и той съзнателно или несъзнателно изпитва нужда да запълни празнината .

Моя съвет е ако усетите симптоми след контакт с някой като : изнервеност , чувство на вина , отпадналост , апатия , спад в настроението и подобни негативни състояния , ако постоянно ангажират вниманието ви върху тях и не ви позволяват да се абстрахирате от тях – може да се замислите ? Като това може да са ваши близки /които и да не са виновни/ , колеги , познати , приятели дори родители или деца които са най-гадните ситуации ….

Ако са близки , според мен най-добрият метод е да не и обръщате внимание и да не и се връзвате , ако е някой чужд човек може да действате и по-грубо и да го сложите на място . Не забравяте че има и такава мода и хора които се занимават и развиват съзнателно в  тази насока вампиризма .Те страдат от чувство и липса на вясакакъв морал / дори това за тях е слабост/ , желание и необходимост за нараняване и вреда и това и доставя удоволствие , и този тип са със садо-мазохистични склонности .

Да не говорим че освен Хора-Вампири има и Духове-Вампири около нас : Таласъми , Клифоти , Демони , Призраци , Рептили и др . От тях може да се предпазвате с Върбинка виж повече….

2 Comments on “Вампирите”

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *