Магия за любов

Spread the love

Магия за Любов

Според някой Магията за Любов принадлежи към раздел Бяла магия но според мен не е съвсем задължително да e така понеже в някой традиции се използват доста черни ритуали за магия за любов . В турските традиции има метод при който се дава да се пие менструална кръв  ,  в славянското чернокнижие и цигънските традиции има множество ритуали за любов с гроб и гробища , в демонологията има ритуали за любов с демони , при ходжите с джинове и др. Дори да ви изглежда невинно и на майтап , последиците за жертвата на такава магия може да бъдат ужасни и дори да доведат до омагьосване със симптоми и последици като при черна магия при обектите на ритуала . Гроб и кръв се използват главно при черна магия като за кръвта се вярва че привлича зъл дух а за гроба че се връзва жертвата за мъртвец . В следствие на такива „любовни“ магии съм срещал много случаи при които се получава демонично влияние на жертвата . 

Магии за любов има много видове от гледна точка на ритуалите които  се използват  , така и от намеренията за които се прави : за завързване , за сближаване , за оправяне на отношения , за обсебване и т.н…

Виждал съм доста жертви на такива магии и картинката не е никак красива , въпреки да изглежда интересно и забавно , и дори и да нямате лоши намерения , дори да обичате някой или да си направите майтап има много неща които могат да се объркат са доста и трябва да се внимава . Друг известен опасен метод за Магия за Любов е с крило на прилеп , е не бих ви посъветвал да стигате до тези методи : с менструална кръв , с лъжиците , с гроб , с вуду кукли , крило на прилеп или сърце на риба или с какъвто и да е животински орган , има доста подобни ритуали… По принцип се интересувам от доста време от магия и познавам ритуалите които се използват най-често по нашите региони и последиците от тях .  А пък ако сте решили да правите ритуал сами , поне може ползвате:ябълка , цвртове от роза , дюла , лавандула… но не и органи на животни или кръв понеже имат негативни последици за „жертвата“  и за вас , дори и да действат и да ви уверяват че привличат любов .

Безопасен метод за направа на любовна магия която действа има и ако сте решили да правите все пак магия може да използвате Печатите от Големия Ключ на Соломон . Като това не е магия която се прави за да се зомбира човек и да се върже за друг и да не знае какво прави ,а за да се привлече любовта в живота на човек .Тази магия  е вид работа с феи , ангели и божества , работи по-бавно от черните ритуали но е напълно безопасна от кармична и енергийна гледна точка и няма никакви негативни енергийни последици .
И  предупреждавам – Преди да си поръчате магия за любов се поинтересувайте малко какви ритуали ще се използват понеже с някой от тях можете да повредите енергийното поле и здравето на обекта, и тук ще изброя някой от опасните магии:

-Турска Магия с гроб и лъжици-силна е но и с лоши странични ефекти.

-Турска с менструална кръв – сериозни проблеми може да създаде на психиката на човек.

-Турска с дреха на починал човек – сериозни проблеми , лично на мен са ми правили такава /щях да полудея/. Може да доведе и до смърт .

-Турска с муска с листче згънато на триъгълник с надписи на арабски и текстове от корана – не е за предпочитане .

-Вуду магия с кукла , възли или игли – опасна магия .

-Използване на печати и символи които сте видели в интернет-мн.сериозна грешка , повечето окултни неща са грешни в Интернет .

-Работа с демони и сатаната-фатално.

Когато на човек му се направи някакъв такъв вид магия се получава зацапване и разбалансиране на чакрите ,тогава се получават бодежи в сърцето , сърцебиене , чувство че имате забита треска в сърцето , болки , схващания , натрапчиви мисли , напрежение , нервност , тъга , отчаяние , сивота , депресивност и др ….

И ако все пак сте решили да си правите експерименти с живота , поне може да потърсите някой с опит за съвет преди това , като и препоръчвам преди да се вземе решение за какъвто и да е Ритуал , първо да се погледне на Карти Таро , а не да се действа импулсивно и емоционално …

Ако имате въпроси може да ме потърсите от тук…..

Ако ви е харесала публикацията може да я споделите с Приятели от социалните бутончета.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *