Адренохром Дрогата на Елита

Spread the love

Адренохромът е органично химично вещество, което се получава при окисляване на надбъбречната жлеза. Смята се, че адреналинът се произвежда, когато човек е развълнуван или е подложен на „адреналинов прилив“. Аденохромът е известен като серум, наречен „Фонтан на младостта“. Има препратки, че се свързва със сатанизма или други тайни култове.

Какво е Адренохром?

Адренохромът е органично химично вещество, което се получава при окисляване на надбъбречната жлеза. Смята се, че адреналинът се произвежда, когато човек е развълнуван или е подложен на „адреналинов прилив“.

Съединението може да причини хемостаза или да има антихеморагичен характер. Продажбата или употребата на аденохром, като лекарство, е силно контролирана и регулирана от Агенцията за контрол на храните и лекарствата. Тук идва и интересната част…

Смята се, че адренохромът е „тайната за подмладяването“, а потребителите изпитват уникално чувство на еуфория.

Произход на Адренохром

Аденохромът е известен като серум, наречен „Фонтан на младостта“. Има препратки, че се свързва със сатанизма или други тайни култове. Култовете са силно секретни и те действат тайно своите организации. Култовете често са смъртоносни.

Цивилизации, които редовно са жертвали хора, са били египтяните, маите и ацтеките. Тези цивилизации са били активни  в процеса на извличане на адренохром. Смята се, че адренохромът премахва жизнената енергия на жертвата и когато потребителят поглъща лекарството, той след това получава енергията от жертвата.

Как се добива aдренохром?

 Адренохромът се добива от отвлечени деца под 9-годишна възраст (лекарството е по-мощно). Децата трябва да бъдат много уплашени, за да  се извлече мощен адреналин / епинефрин от епифизата. Той има ефектите на LSD.

Адреналинът / епинефринът се извлича бързо, тъй като адреналинът не е толкова мощен във времето. Начинът, по който се прави, е чрез игла, която се пробива в окото, за да секретира адреналин / епинефрин от мозъчния ствол.

Адренохромна реколта и елита

Казват, че елитите управляват трафика на деца по целия свят, купувайки и продавайки ги за свое удоволствие. Децата са най-предпочитани, тъй като изпитват огромен шип адреналин от епифизната жлеза. През 2018 г. Националния център за изчезнали и експлоатирани деца в съобщава за 424 000+ изчезнали деца в Америка.

Много от елитите са пристрастени към веществото. Те участват в това, което се нарича „Готвене на дух“ и провеждат партита около предмета на човешкото жертвоприношение. Тези хора жертват деца, ядат телата, пият кръвта и се покланят на боговете на злото. Тези неща обикновено са доста пристрастяващи. Отказването от лекарството е трудно.