Симптоми при направена магия

Първо да започнем с – Какво е магията?

Магията е вид влияние с цел да се постигне даден ефект.

Магия е умишлено насочване на енергия към енергийното тяло на човек чрез ритуали или други техники с цел да се постигнат промени в състоянието му,умът или желанията му и да се накара да извърши нещо .Тъй като енергията е носител и на информация , има магове които могат да закодират информация или определена цел по тяхно желание в енергия, да се насочи и  да се настани в енергийното тяло на жертвата и от там и в подсъзнанието-съзнанието и живота на обекта.Магията може да бъде за болест,за смърт,за любов ,за връзване на късмет ,да се накара да извърши нещо или др.Технологията на магиите е свързана с познаване на поведението на елементарните частици и квантовата физика , но не е задължително да сте квантов физик за да знаете някой традиционен ритуал,магия може да се прави почти от абсолютно всеки.  Целта на една магия може да се постигне и с друг вид влияния не само по окултен път а и с директни като:психологически ,НЛП и други методи за манипулация.

При направено окултно влияние може да получите следните симптоми:

-Подуване на ходилата и глезените. Подуване и оток в долната част на краката , както и схващане на пръсците или пръстите на краката.Препоръчва се постене.

-Натрапчиви мисли и липса на контрол над мисловния поток-При магия за болест или смърт се получават почти постоянни натрапчиви мисли или страх от смърт,болест,предчуствия че някой близък ще пострада,мисли че живота е безсмислен ,отчаяние,желание за смърт и самонараняване ,самосаботиране и подобни.Ако магията е за любов мислите са към определен човек който преди не сте харесвали или имали интерес към него и изведнъж ви се промени отношението и представата за него без причина.Решение-разходки сред природата,спокойствие и почивка.

-Нервност,напрежение,агресия и кавги-усеща се повишена раздразнителност от дребни неща и изнервеност,липса на концентрация,напрежение в тялото и мускултурата,схващания.Агресивност без особенна причина към близки,колеги,членове на семейството ,от там и чести кавги и скандали.Решение-почивка,забавление,любов.

Шизофрения- сенки ,гласове-при по тежки случаи на омагьосване може да се забелязват силуети /предимно с периферното зрение/ , тъмни петна ,шумове и гласове,чувство че някой ви вика .Изпитва се чувство че всякаш на моменти не сте вие , раздвоеност .Тези симптоми често се бъркат със шизофрения или психическо разстройство ако сте посетили психолог или психиатър.Като при такова омагьосване е възмождно да ви се губят моменти ,минути или дори часове през които всякаш сте спали .Чести смени на поведението от еуфория до тъга и депресивност.Препоръчва се консултация със специалист.

-Чувство за болест и преумора-усещате се че сте болни ,с липса на енергия , хронична умора и отпадналост ,но при посещение на лекар не се открива никакво заболяване и всички изследвания са ви в нормите а симптомите са на лице.Главоболие и бодежи и стягане  в сърцето.Решение -Почивка и природа.

-Шумове в ушите-пищене и шум в ушите,често се съпровожда с главоболие ,натрапчиви мисли,притеснения ,страхове и забързан мисловен поток.При такъв проблем може да се сложи парче от восъчна свещ в ухото за около 10-15 мин след което да се изгори и шумовете намаляват.

–Промяна в модела на държание, желания към пороци и извратеност-рязка и безпричинна промяна в принципите и преоритетите , подтикване към пороци и извратени мисли и желания които не са типични  за вас са явен симптом за окултно вмешателство.Препоръчва се консултация със специалист.

-Сърбеж и изсъхване на кожата-усещат се предимно нощем.Може да се ползва хидратиращ крем или лусион,както и усолена вода.

-Сън-трудно заспиване,неспокоен сън ,често събуждане и системни кушмари,усещане за чуждо присъствие предимно вечер.Препоръчва се билков чай с мед преди лягане или чаша вино.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *