Разваляне на Магия

Spread the love

Напоследък все повече хора с проблеми започнаха да ме търсят за помощ за разваляне на магии и да търсят отговори на необясними неща които им се случват.Главно че имат съмнения че им е направена магия , случват се странни неща в живота им, чуват шумове в дома си , не се чувстват добре а лекарите не откриват заболяване , имат проблеми в бизнеса и семейството , усещат присъствия и др.Според мои лични наблюдения в последните години се правят повече магии от когато и да е било , вече всеки може да намери информация в интернет и направи нещо , дори и да не разбира нищо , хлапета се ровят по Форуми за Окултизъм , споделят и правят всякакви глупости – в Интернет има всичко . Истината е че черната магия се прави мн. лесно и всеки може да е направи , но не всеки може да е развали . И на последък тези неща се правят с пълна сила . Какички си зарибяват богаташчета с магия за любов , ревниви и амбицирани майки разделят децата си от половинките им , бивши гаджета се опитват да се съберат от ново , врагове си уреждат сметки чрез черни магии , и какви ли не ……

Полезни връзки

Какво е Магията

Сенчестите Хора

Проверка за магия

Симптоми при магия

Може и да попаднете на някой маг или ходжа който може да ви обърка живота от некомпетентност дори и да има добри намерения , магията не е никак безопастно нещо и винаги при ритуал има множество индивидуални фактори с които трябва да се съобразява мага,но никой не го интересува-всеки си гони целта .В турските,влашките и циганските традиции има „Бели“магии за любов с гроб,менструална кръв,използване на демон и подобни , вие си поръчвате магия за любов или да помогнете на ваш близък и се доверявате в отчаянието си и безисходицата на мага без да знаете той какви методи използва и става пролем .

Попадал съм на такива случаи на хора които са се опитвали да помогнат на свои близки но не са попаднали на подходящия човек и нещата са се влошавали вместо да се подобрят . Някой използват черни магии за с ужким светли мотиви и цели и уж за добро но това не води до нищо добро: ако се използва пръст от гроб , кръв , част от животно-прилеп , риба , игли , конци , призоваване на нещо …… това си е черна магия и вие се оплитате с много силна и негативна енергия която задължително ще повлиае на живота ви – меко казано .

Информацията от интернет е достъпна за всеки и който иска да се развива и учи в окултните науки може да го направи много-лесно , до като преди години тази информация се е пазила в тайна и малцина са имали достъп до нея . Сега доста хора са изкушени от възможноста за лесна власт ,слава и пари които могат да придобият чрез магия . .Магията по принцип я има независимо дали вярвате или не и е сериозна наука , лошото е че хора с недотам изградени ценности и морал имат достъп до опасни методи и се възползват от нея , никога не е било по-лесно споделянето на информация и никога не е имало достъп до такава база с информация както през последните години .
Говорих с една жена която работи в църква и се оказа че хората които отиват да и се четат „Киприанови молитви“ /за разваляне на магии/ са се удвоили и утроили през последните години и има доста които се оплакват че чуват гласове , виждат сенки , не и върви в живота и какво ли не , което са последиците от черна магия .
За доста от читателите това ще са суеверия и глупости , но който е имал проблем и се е зблъсквал с последици от магия ще разбере . По принцип има няколко вида енергийни манипулации , вмешателства и магии и хайде да си попишем за тях:

-Обсебване и влиание от демон -не го препоръчвам на никой.Как може да стане?

Обсебване от демон може да стане всякак , да се прехвърли демон от член на семейството , близък или приятел , ако се интересувате или занимавате с езотерика и направите някой ритуал за призоваване от любопитство като не вземете съответните предпазни мерки , ако ви е направена черна магия и се прикачат разни астрални същества , ако имате наследена родова магия от майка , баба…. и др.
Последиците от обсебване са понякога фатални и човек не знае от къде му е дошло , в повечето случаи се стига до разбита психика и здраве и лудница или опити за самоубийство . На човек започва да му се привиждат тъмни сенки и петна, да усеща присъствие около себе си /особенно вечер и нощем/ , започват натрапчиви мисли , безпричинен страх и паник атаки , забързан мисловен поток и липса на контрол над него , усеща се отчаяние , мисли за безисходица , болести , смърт , агресия и автоагресия , прикачване към пороци:алкохол ,наркотици , хазарт,повишенаа сексуалност -предимно желание и мисли за груб или извратен секс , отпадналост , липса на енргия , преумора , мисли и желание за самонараняване или самоубийство , чуства те се болни а изследванията са ви наред , будене нощем -предимно между 2.30 и 3.30ч , сънна парализа или задух , сърбеж по кожата нощем… и в по-напреднал стадии започват да се чуват гласове, всякаш някой ви вика и др …..

-Направена ви е магия.

Магии има много видове и ако е направена както трябва от опитен Маг може да доведе до смърт или поне до побъркване и физическо заболяване .Традициите които се занимават с това са много:Африкански,Арабски,Цигънски,Турски , Арабски , Шамански и т.н. почти във всяка култура и фолклор има по нещо свързано с черната магия което работи , и има хора които знаят как да го правят . Развалянето става с восъколеене,с ритуали с яйца , сол , кристали , молитви,заклинания , амулети и др. Има доста хора които могат да ви поммогнат , но по-голямата част от тези които се рекламират за магове ,ясновидци и др. са измамници които се опитват да приберат некой лев и идея си нямат от истинска магия понеже за тази работа си трябва малко дарба и маго опит . Тези може да ги познаете по това че искат големи суми за услугите си .

Всеки истински маг с дарба е наясно че това си е дарба и че му е дадена да помага на хората а не да се възползва от нещастието им и да ги използва . Истинския маг е на ясно че ако злоупотреби ще изгуби дарбата и силата си и никога няма да ви поиска големи суми . Има и тъмни магове които са с познание и опит и могат да ви свършат и те работа ако си платите , което няма лошо-всеки сам си избира пътя и си плаща сметката но лошото е да не попаднете на някой полуграмотен ходжа,баячка,феномен,ектрасензорен лечител и какви ли не вече щото не само ще ви вземе парите но може да ви обърка живота още повече от некомпетентност.

-Как може да разпознаете че имате магия?

– Ако започне да ви се променя възприятието ,цветовете на възприемане на околния свят и мирогледа ви стане тъмен и мрачен .
Ако всичко около вас ви се струва черно и мръсно , ако няма радост и „виждане“ на цветовете в природата, ако имате чувство че ви е „почернен“ живота без видима причина , най вероятно е от магия или вмешателство . От магия се променя аурата и енергетика на човек , а от там и възприятието за света .
Ако рязко ви се промени психическото състояние и настроението без видима причина .
Започнете да се изнервяте от незначителни неща,чувствате се отпаднали и безжизнени,промени ви се модела на мислене към извращения или агресия,ако се будите всяка нощ по едно и също време , по някога усещате силен сърбеж по кожата особенно нощем , ако имате чувството че имате мисли които не са ваши или мисли които не можете да контролирате и др .


-Други симптоми при магия:


Напрежение , отпадналост,страх и неврози ,отчаяние и депресия без съответна причина за състоянието , рязко пристрастяване към храна ,акохол,успокоителни…. , безсъние , липса на концентрация , усещане за заболяване и безжизненост а лекари не откриват заболяване , подуване или парене в ходилата и глезените , по някога болките в кръста ,гръб или ребра може да са впоследствие на магия ,но понякога-може да са и от претоварване или травма.


-Ако започнете да чувате гласове или виждате сенки.


Гласовете могат да бъдат два вида: вътрешен мисловен глас или външен във физическия свят,глас като звук или че някой ви вика.При вътрешния глас се усеща като внушение,втора мисъл или че някой ви говори или внушава мисли.Срещал съм много случай на хора които са страдали от това ,искат да се самоубиват,да вършат простотии и какво ли не.Лошото е че симптомите са като на шизофрения и ако потърсите психиатрична помощ лудницата не ви мърда ,но това няма да ви помогне.Често този глас започва да се представя кото дух на ваш починал близък,ангел,божество и др , но принципно на ангелите и божествата им е забранено да притесняват хора които не са ги извикали , и никога няма да се намесят – освен в крайни случаи и то предимно чрез сън – това което говори и се свърза с хора са прикрити демони и в никакъв случай не влизайте в контакт с тях каквото и да ви говорят.Игнорирайте ги и по най-бързия начин се свържете със свещенник -за предпочитане е пред психолог или психиатър.
Сенките и виденията са много видове,от тъмни петна които се забелязват с периферното зрение , появяване на тъмна висока сянка като с тъмна мантия , тъмен облак над вас до халюцинации и объркване на реалноста ,но зависи от степента на омагьосване и как е направена магията.


“ Какво можете да направите ако ви се случи нещо подобно.


Най-доброто е да потърсите опитен специалист:духовник /поне няма да ви вземе парите/ маг или екзорсист с който да се консултирате.Наистина съществуват хора със завидни умения които могат да ви помогнат . Ако имате въпроси по темата може да ми пишете от Контакти…
Само не ми пишете „казвам се Иван ,роден съм на ……..г , имам ли магия ? “ Това са пълни глупости които са насадени в мисленето на хората от разни тв водещи да прибират пари чрез СМС-и , хората със способност да ви отговорят по име,снимка и дата ги има но са единици.За да се разбере дали има магия трябва да се опише подробно състоянието на човека , какво му се случва ,защо има съмнения за магия ,може да се направи проверка със сол и на базата на тази информация да се разбере дали има магия и видът и.