Разваляне на магия със сол

Spread the love

Морската Сол има доста приложения в Магията , тя е кристал и е най-евтения и достъпен такъв . Има Легенда че Цар Соломон е затворил 72 Демона в делва и ги е потопил в Морето , което според мен не е случайно че е точно в море .

Аз лично използвам постоянно морска сол , и то по множество начини . Тя има изключително силно пречистващ ефект . Ако имате съмнение че е направена магия на някой ваш близък можете да поръсите негова снимка със сол и една седмица всеки ден да я сменяте с нова .

Ако мислите че ви е направена магия на вас може да сложите две шепи сол в пликче и да спите с него като до държите на гърдите – на сутринта се изхвърля извън домът , като се прави поне 10тина дни .

Аз лично под леглото си винаги имам по един пакет сол в купа , като го сменям на 2-3 дни , същото може да се прави и с пресни яйца .

Друго приятно приложение на морската сол е ако имате проблеми със съня и будене нощем – вечер преди лягане разтворете 2 шепи сол в лиген с хладка вода и си накиснете краката за 15 мин . Може да си направите и Билков Успокоителен Чай с мед и ще спите като къпани . Най – леснодостъпният такъв е „Лека Нощ “ на Биопрограма , струва левче .

Както и ако не сте мн. зле с кръвното може да разстворите щипка сол и две щипки сода бикарбонат и да пиете преди лягане за добър сън . Успех .