Отровата и Голобалните Хранителни Вериги

Spread the love

Хипермаркетите

Една от Големите простотии на Глобалния Световен Елит за прокарване на Идейте на Адам Вайсхаупт за Централизирано Световно Правителство , Tотален Контрол над масите и обиране на народа чрез Поставени Политици .

Идеята не е от днес , създадена е Доктрина през 1776 г при събрание на Масоните и другите Големите Тайни Общества и чрез последвалото им обединяване ни налагат своите правила .

Целта им е татален контрол над политическата , финансовата , образователната система , здравеопазването и всичко до което могат да се докопат . Новите Господари на Света вижте повече за Тайните Общества…..

Унищожават частния земеделски производител по всевъзможен начин : със суша , наводнения както направиха преди години в Мизия като пуснаха умишлено няколко язовира и заляха целия град и нивите около него , вируси – птичи и свински грип за да имат причини да избиват добитъка на частния производител защото и е конкуренция на пазара за хранителни продукти и да си продават ГМОтата по техните хранителни вериги на глобализирания пазар за храни . И то Пълни боклуци – нито домата е домат , нито месото е месо – смърди на мърша като го готвиш , и то всичко стана такова Пластмасова Храна Ядем и се опитват и да унищожат истинските био продукти като смазват малките производители , магазини и бакълии с данъци и акцизи .

Същото правят и с пазарите за алкохол – забраниха домашната ракия – акцизи , цигари – унищожиха Булгартабак и пушим цигари от 6лв с пенсии по 190лв , лекарствата , горивата , електроенергията и какво ли не – всичко е под техен контрол с цел да ни смучат до дупка по всевъзможен начин ….

И зависимостите и те са голяма далавера , там не пита дали искаш или не по-силни са и от тока . Аз съм от Плевен и един приятел преди време беше дилър на дрога и ми сподели че всичко се прибира от големите шефове на Районните Управления и че ченгетата не ги закачат и си минават покрай тях докато си продават Пакетите . А Който не е от Картела и е конкуренция на Пазара на Дрога в града мутрите му чупеха краката и ги топяха зимата в Язовирите около града . Започнаха да слагат Печати на Марихуаната и ако се появи цигара без печат ставаше сложно за този който я е пуснал на пазара . Ами то и с цигарите без бандерол е същото и се контролират от ченгета .

Хазарта – масова зарибявка чрез медиите на отчаяния народ и пенсионери , да се надява че ще спечелят от билетче да си плати тока и лекарствата и обиране на последните му стотинки . Махнаха Пионката Божков ама Рекламите на Лотариите май пак стоят в интернет .

Лекарствата – един приятел имаше Депресия и си копуваше антидепресант от 76 лв , след като се появи Марешки цената на същото лекарство стана 8лв и се чудя коя е реалната пазарна цена на това лекарство …….

И какво ли още не………..

Ако ви е харесала публикацията може да я споделите с бутона по-доло или да оставите коментар .