Илюминати

Spread the love

Какво и Кои са Илюминати ?

Илюминати е Съюз от Тайни Общества , Братства и Съвети което цели да Централизира Световната Власт и да наложи Диктатура и Нов Световен Ред над Човечествето виж видео…..

Тази идея не е от вчера Доктрината е приета през 1776г при учредяването на Илюминати , същото се е опитал и Хитлер . В последствие Илюминати се разгръщат в много-клонове и Тайни Общества като приобщават към тях и другите вече съществуващи като Масони , Тамплиери и подобни . Иерархията и е Пирамидална като получават директа информация и насоки от Жреци Окултисти Спиритисти които са с Контакт с Висши Демонични Същности и от там произлиза слухът че са Сатанисти .

Наистина при Ритуалите и се използват Жертвопринушения и Кръв , понякога и на малки деца , Сексуални оргии преплетени с Духовни Церемонии , Садомазохизъм и др .

Едни от Основните Общества на върхът на Пирамидата са :

Череп и Кости

Братството на Смърта – Студенстко Окултно Братство на Иейл в което влизат малцина избрани . От него по някой твърдения са Излезнали 70-80% от Американските Висши Политици през последния век . По официални данни Америка е бомбандирала 50 държави след втората световна война , а по неофициални – дори че и Американски банки са спонсорирали Хитлер . Свързва се с Богът Анубис ,акто се вярва че се кланят на него виж повече за Анубис…

-Комитет 300 виж повече ….

Съвет от Аристократични Европейски Семейства . Някой твърдят че поддържат Доктрината на Илюминати на Адам Вайхсаупт за Съкращаване на Населението на Замята с 2/3ти и налагане на Нов Световен Ред .

Вярва се че контролират Кеймптрейлс чрез Военни Бази на ООН , което го споменава и Бившия Шеф на ФБР Тед Хендерсън . Виж Видеото отдоло .

-Баварски Клуб виж повече…

Създаден през 1776 г от Немския Професор по Канонично Право Адам Вахсаупт виж… . Вярва се че това е Ядрото на Съвета от Илюминати виж повече…

-Орденът на Тамплиерите виж повече…

Тамплиерите са Рицърски Орден основан във Светите Земи през 1119 год от Група Рицари след Първия Кръстоносен Поход . Те са отговорни за Кланетата на Мюсюлмани от Името на Каолическата Църква по времето на Кръстоностните Походи , като днешно време са част от Масонските Ложи . Тамплиерите не се Кланят нито на Църквата нито на Кръста а на Бафомет виж повече….

Бафомет е Основно Тяхно Божество и Баща на Сатанизма . Пентаграмата на Бафомет е Патентована като Официален Символ на Църквата на Сатаната виж повече…

-Масони виж повече…

Масонството е създадено в Западна Европа като Профсъюз на Строители Зидари които са се борили за Правата си някъде през Средновековието . Те са Строители на Катедрали които са пътували из цяла Европа . В последствие Масонската Ложа е била превзета и приубщена към Съвета на Илюминатите на Адам Вайхсаупт и в момета е част от Тях .

Делта Капа Епсилон – DKE виж повече…

Студентско Братство на Йейл част и Подразделение на Череп и Кости в което членуват Бъдещите Американски Политици . Има Клонове и в Европа виж повече….

Повече по Темата може да видите в Сайта на Анонимус България виж….

С тази Тема не съм запознат в подробности като при Окултизма , но ще се радвам да я Разнищим.