Илюминатите

Spread the love

Поста е за Редакция.

Илюминати,Комитет 300”, Световно правителство, Римски клуб, Съвет на сенките, Световен изпълком… Различни названия но съюз на една същност – световна задкулисна група от неизвестни , но всесилни личности опитващи се да контролират всички политически и икономически процеси на планетата които установяват техния Нов Световен Ред . Те с помощта на тоталната война превръщат в прах цели страни и народи и решават кои нации да живеяти кои да умират от глад и геноцид . Някой вярват в тях , други не , някои ги считат за измислица на „побъркани патриоти”.

Кой влиза в състава на правителството в сянка на планетата Земя ?

Представители на избрани семейства в чиито ръце е съсредоточено най-силното оръжие на всички времена и народи – парите. Не пари а много пари. С тяхна помощ се купуват президенти и правителства , устройват се „цветни” революции и преврати , организират се войни и катаклизми . За всяка страна си има свой наблюдаващ /наблюдател/ , стоящ зад кулисите. Той следи за поверения му участък от работата.

Какво искат те?

А какво е искал Хитлер ?

Целите им са много прости : да съкратят населението на Земята до един милиард напълно послушни и лишени от воля роби , които да осигуряват комфорта на „избраните” пастири и на тези , които изпълняват „черната работа”, т.е. надзирателите . Хитлеристките „лагери на смъртта” ще ни се видят като санаториуми в сравнение с това, което ни готви Световното правителство . Даже най-безумните от известните ни диктатори-садисти не биха могли да измислят това , което са ни приготвили тези новопоявили се „цезари”.

За националната принадлежност на „господарите на глобалният свят” аз ще замълча . Тя и така е ясна – прочетете Библията и ще разберете кой винаги е бълнувал за световна власт над обикновените хора .

За да се установи Новият световен ред трябва цялото човечество да бъде превърнато в тъпо , немислещо , равнодушно към всичко стадо , на което ще му е все едно какво става с него – изражда ли се, умира ли, или го убиват . За бъдещите Господари на Глобалния свят е много важно да подчинят младежта . Именно младежта . На старото и средното поколения е по-трудно да бъдат внушавани правилата на Четвъртия световен райх . Освен това старото поколение , съгласно законите на природата , вече е изхабило голяма част от енергията и жизнените си сили . Предстои му скорошно умиране , а на „Комитет 300” са нужни милиони млади роби , които да работят за благото и комфорта на бъдещата световна „аристокрация”. Главна мишена на задкулисните играчи са тези, които в момента са на 15-25 години. На тях трябва да им се набият в главите доктрините на Новия ред чрез медии , филми , мода и музика , а всичко което прави човека човек да бъде тотално изметено от душите на младежта като опасен за бъдещето на света боклук . Процесът на превръщане на младежта в сиво стадо от покорни зомбита тече от години . Най-здравата част от младежта която е способна да мисли критично и самостоятелно, която помни своите национални корени и почита историята си и културата си трябва да бъде унищожена . Останалата част с помощта на прости но ефективни методи се превръща в биомаса, съкращава се до необходимия брой роби и цял живот (ако това може да се нарече живот) ще работи в рудниците и плантациите за благото на Новия Фюрер и неговата свита под охраната на същата тази младеж – няма по-добър надзирател от бившия роб .

Всичко ценностно благодарение на усилията на задкулисните манипулатори се оценява като изостанало , слабоумно и „фашистко”. Да казваш открито, че обичаш и уважаваш своята история и култура, своите корени и традиции , че почиташ и цениш религиозното си достойнство … днес се смята сред млдеща за Балъщина . Това им е внушено от Световното правителство, чрез неговите агенти в Парламента , правителството , другите държавни институции и медиите . Днес в страната за еталон на подражание се счита дъното на обществото: гейове , поп фолк пронститутки , наркодилари и подобни.

Наркотиците, алкохолът и цигарите планомерно и безпощадно рушат здравето на нашата младеж . 12-14 годишни хлапета с цигара в зъбите, бира в ръката и с наркотик в кръвта , вече не учудват никого . За какво „здраве на нацията” ни говори властта ако в страната има стотици хиляди млади алкохолици и наркомани ? За каква „здрава младеж” бълнуват навсякъде ? Всяка година става все по-лошо . Никотинът, алкохолизмът и наркотиците успешно доубиват младото ни поколение, а телевизията показва пошли реклами натоалетна хартия нон стоп . В нощните клубове, които са хиляди в страната свободно се продават алкохол и наркотици . В тези клубове младежта идва с цел да се превърне в човекоподобна твар и да се вкара в някой филм за да разпусне малко в алкохолен и наркотичен транс . Здравето на младежите отива в небитието за това пък растат доходите на цигарените и алкохолните „барони” и на „наркобароните”. За какво им е на властта и на задкулисните манипулатори здрава младеж ? На тях им трябва болно стадо от малоумни дегенерати .

Духовност? Морал? Нравствени принципи и устои? Това е ненужно и вредно за стадото мутанти . Еднополовата любов , култът към насилието и продажността , разврата , деградацията на личността – ето какво щедро изсипва върху младежта ни „Съветът”. Пример за подражание на младежта са бандитът , дилърът , гея, проститутката и корумпираният чиновник . Вместо любов , възвишени чувства , мъжество и женственост, семейни и човешки отношения – хомосексуализъм, лесбийство, свободна любов, т.е. чукане по кенефите на всичко което се движи и мърда , работа и живот на принципа на „презерватива и клозетната чиния”, и като следствие от всичко това – демографска криза , духовна деградация , нравствена и физическа импотентност. Даже плъховете се стремят да се размножават и да проявяват някакво подобие на чувства към малките си.

Ето как нашата младеж се превръща в стадо което ще бъде ръководено от „бащите” на бъдещия Световен ред водени към дъното от медиите чрез скрити внушения за разрушаване на морала и устоите и зарибявани към дрога , алкохол , педерастия , садомазохизъм и престъпност внушавани и диктувани от господарите на Медиите , Холивууд , МТВ-тата и подобни под маската на „свобода“ и „модерност“ Ето така децата ви се възпитават докато вие ходите на работа като роби за да и платите тока и се побърквате от проблеми без да имате време да обърнете внимание на семействата си за да плащате и ипотеките на банките щото и вие сте били зарибени чрез рекламите по медиите да и копувате петрола откраднат и тока понеже се подтискат разработките за свободна и евтина енергия вече от век и да ви прибират парите като зарибяват децата ви с дроги и пороци и т.н.

Да ви ръсят с пестициди и ГМО за да се разболявате за да си продават ваксините и лекарствата фалшиви с надути цени…. Това е нужно на властващия режим. А на нас?

Вече всеки знае кой държи монопола на петрол , цигари , наркотици , хазарт , зависимости ,оръжия , енергия , фармацефтика и т.н и кои са техните инструменти ; Политици , Медии , Филми , Мода , Музика , Финанси , Технологии… Откровение да е!!!

Но всъщност това е само върхът на айсберга-видимата част , а зад това какво се крие не ми се мисли просто…. Сатанистки Ритуали с Гей и Смесени Садомазохистични Оргии , Жертвопринушения и пиене на кръвта на малки деца и подобни ….

2 Comments on “Илюминатите”

  1. Pretty element of content. I simply stumbled upon your web site and in accession capital to assert that I get actually loved account your blog posts. Anyway I will be subscribing in your augment or even I success you get admission to constantly fast.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *