Демона Лилит

Spread the love

Зад маската на Сатаната .

И зверове пустинни ще се срещат с диви котки, и песоглавци ще си подвикват един другиму; там веди ще отдъхват и ще си намират покой.“

Старият завет, Книга на пророк Исая, 34:14.

Веда – в славянската митология и българския фолклор това е женско сексуално същество от рода на самодивите което броди през нощта и причинява зло.

Според доста Митологии Лилит е самият Сатана , в други е жена на Сатаната а в трети е първата жена на Адам преди Ева . Понеже е тормозила Адам сексуално и го е гонила да го бие Адам е избягал от нея и Бог му дал друга жена Ева която според някой легенди е Демонизирана по-късно в Демона Левиатан или Тиамат .

Лилит е мн. стар и силен демон . Работи с елемнта огън , проявява се като малко момиченце или червен дракон . Изключително агресивен и сексуален демон е и е демон на гнева и искушението , но понякога е миличка .

Някъде се се твърди че Лилит е от Нибиру – Огнената Планета Х и е висш Дух на Анунаките .

Според мен Лилит е женски демон който се проявява зад образа на самия Сатана и това всъщност е истинската прикрита същност на Сатаната . Имал съм си работа с нея и мога да кажа че имам някой наблюдения . Може да се прояви и като Малко момиченце , Червен Дракон или Омайна Жена . Други нейни имена са Лилиту , Лилу и свързани с корена Лил /висш дух при Асирийците , Шумерите и Анунаките/ като и някой е съпоставят с Гръцкото и име Немезида и Римското Инвидиа .

Има сведения че Хитлер е бил обсебен от нея и че Лилит е причината за Втората Световна Война където са загинали 66 мил души .

В Юдеизма и Кабала има доста писано за Лилит и как да се предпазиш като заклинания , молитви и амулети като този отдоло . Ако се принтира и се носи на или към гърдите предпазва от всякакво зло колкото и елементарен да изглежда /да се внимава да не се обръща с буквите надоло / .

Като този е дори още по-добър, само да се внимава да не се обръща че ще му се обърне и ефекта.

Друга Теория е че след като Адам избягал от Лилит тя е била много бясна и Бог и е дал 2ма мъже за да се смиряса и да не върши простотии по Земята : Архангел Самаел който е Архангел на Справедливоста и Божието наказание и Демонът – Маг и Идол на Тамплиерите Бафомет-Богът Козел . След това тримата образуват Троица като Самаел е Небесният елемент , Бафомет Земният а Лилит е Адския . От тях произлиза и Символа на Сатанизма “ Пентаграмата на Бафомет “ който е патентован официално от Църквата на Сатаната .

Архангел Сама-Ел се превежда Божия отрова . Той е Архангела на Справедливоста и Божественото Наказание виж повече …

Богът Козел – Бафомет е Демон и покровител на Маговете виж повече…

Лилит е абсолютното вселенско зло , тя е най-отдоло в Пентаграмата и символизира женското начало и злото . Някъде се определя и с Гръцката богиня Немезида която е богиня на Справедливото Наказание виж повече ….

Някой твърдят че Лилит – Немезида е Богиня на Планетата Нибиру и Анунаките , което лично според мен е Истина .

Така че според мен Сатана или Дявола не е един а са Троица , за която титла претендират и са се водили войни с други демони и Езически Богове като Луцифер , Левиатан виж… , Белиал виж… , Баел виж… , Анубис виж… и други „Крале на Ада“ .

Според книгата на „Абрамалин Мага“ Кралете на Ада с четери : Луцифер , Белиал , Левитан и Сатана като има и Седем Принца на Ада с редица Легиони и Духове Служители . Абрамелиново Масло виж….

Според „Малкия Ключ на Соломон “ Принцовете , Князете и Лордовете са много .

2 Comments on “Демона Лилит”

  1. Луцифер е сборен образ на падналите ангели, ариман (сатана) символизира падналите архангели, а асурас , на които е символ най вероятно лилит са паднали архаи.
    http://www.otizvora.com/2018/12/10379

  2. I just wanted to develop a simple word so as to express gratitude to you for the pleasant pointers you are writing on this website. My incredibly long internet lookup has now been paid with incredibly good details to exchange with my two friends. I ‘d admit that most of us site visitors actually are rather blessed to exist in a remarkable place with so many special individuals with valuable tricks. I feel extremely happy to have encountered your website page and look forward to tons of more thrilling moments reading here. Thanks once again for everything.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *