Демона Баал

Spread the love

Дъще Вавилонска, опустошителко! Блажен, който ти отплати за туй, що си нам сторила!

Сниши се и седни в пръстта, девице, дъще вавилонска;
седни на земята, а не на престол, дъще халдейска;
защото няма да се наричаш вече изтънчена и изнежена.
– Псалом .

И аз като всеки маьосник чета каквото ми падне и след като четох „Малкия Ключ на Соломон “ ми се прииска да призова Демон . И то не кой да е , а Баал – Един от Князете на Ада . Та големи разправии с него , но се отървах в крайна сметка .

Баал произлиза от Финикийския Бог Ваал , Молох , Валл-Молох , Баал , Баел и др. На него са му пренасяли в жертва малки деца и бебета

В Финикия и Вавилон са правили месингови статои на тоя като тази по-горе , кухи от вътре където са палили огън и са му слагали в нагорещените ръце малки деца като жертвопринушение. . От него произлизат имената ХаниБал което е името на Картагенския Цар и означава Възлюбен на Баал , Балтазар и др.

И днес има Валемисти които продължават да му служат и покланят и подържат култа : един от тях е Серийният Убиец Ричард Рамирез виж… и Метъл групата спечелила наградата на Фестивала Метъл Хамър SKYND и др .

Валемистите по традиция при оргиите си се самонараняват , предимно китките и изпозват доста кръв . Както и маниер на този демон е да склонява към самоубийство чрез прерязани вени жертвите си и да ги топи във вана с топла вода , да принуждава обсебените от него да нараняват и понякога и да убият Родителите си понеже и самият Баал е дете на Богове които е убил за да им вземе властта . Демоните са такива – проектират греховете си върху хора за да си успокояват съвеста .

Според Демонологията е Господар на 66 легиона от демони . Негови символи са Тъмната вода , Сенките , Черната ръка , Изцяло Черните Очи , Черен Дим и Тъмнината , паяци , крава , жаба и др .

Склонява също към самоубийства чрез хвърляне от високо : мост , прозорец , покрив , серийни убиства главно чрез хладни уръжия , предимно на жени , ритуални жертвопринушения и др .

Вече съм му опузнал малко характера и му познавам ДресКода . Суетен е и обича да се демонстрира и показва . Според мен мистериозната смърт на Елиза Лам си е бил техен Символичен Ритуал което го показват и в това видео , свързан е с филма “ Тъмна вода “ който е филм от преди 7-8год преди това и е станал в Сесил Хотел където е живял Ричард Рамирез . Постигнали са го чрез обсебване .

Виж повече за Елиза Лам …..

Виж повече за Ричард Рамирез…

Виж повече за Баал…

Виж повече за Сенките…

След като му правих призоваване на Баал , от тогава постоянно усещам докосвания по интимните части . Мисля че е Хомосексуалист а пък и без това се появява в МТВ-ту като жена .

One Comment on “Демона Баал”

  1. Somebody essentially help to make seriously articles I would state. This is the first time I frequented your website page and thus far? I amazed with the research you made to make this particular publish amazing. Excellent job!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *