Демона Баал

И аз като всеки маьосник чета каквото ми падне и след като четох „Малкия Ключ на Соломон “ ми се лепна Демон без да правя никакви Призовавания . И то не кой да е , а Баал – Един от 4те Краля на Ада . Та големи разправии с него , но се отървах в крайна сметка . Баал произлиза от Финикийския Бог Ваал , Валл-Молох и др. имена на който са му пренасяли в жертва малки деца . В Финикия и Вавилон са правили месингови статои на тоя , кухи от вътре където са палили огън и са му слагали в нагорещените ръце малки деца като жертвопринушение.

Като и днес има Валемисти които продължават да му служат и покланят : един от тях е Серийният Убиец Ричард Рамирез виж… и Метъл групата спечелила наградата на Фестивала Метъл Хамър SKYND .

Валемистите по традиция при оргиите си се самонараняват , предимно китките и изпозват доста кръв .

Според Демонологията е Господар на 66 легиона от демони . В православието е Познат като Велзевул Кралят на Мухите . Негови символи са Тъмната вода , Сенките , Черната ръка , Мухите и др Бубулечки , Изцяло Черните Очи , Черен Дим и Тъмнината . Според Православието е Демон на Чревоугодието . Склонява към самоубийства чрез прерязване на вени или хвърляне от високо:мост , прозорец , покрив . Вече съм му упознал малко характера и му познавам ДресКода . Суетен е и обича да се демонстрира и показва . Според мен мистериозната смърт на Елиза Лам си е бил техен ритуал което го показват и в това видео , свързан е с филма “ Тъмна вода “ който е филм от преди 7-8год преди това и е станал в Сесил Хотел където е живял Ричард Рамирез .

Виж повече за Елиза Лам …..

Виж повече за Ричард Рамирез…

Виж повече за Велзевул…

Виж повече за Баал…

Виж повече за Сенките…

В Рок и Поп културата е познат като жена с Рога като Луна или Маска на Пинокио с Черни дрехи , имитации на Паяци , Гарван , Черна Котка и др . В сериала „Свръхестествено “ е представена като „Тъмнината“ която Дийн освободи .

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *