Апокалипсис

Spread the love

Не знам дали е започнал края на света както се пише в доста от пророчествата или е нещо друго, но определено нещо се случва . Хората тотално почнаха да изперкват от Кеймтрелси , от ГМО-та по Глобалните Хранителни Вериги и т.н. и почти всеки усеща че нещо не е на ред . Почти всеки ден попадам на случаи на хора че някой се опитва да му говори , че вижда сенки или тъмни петна /може да проверите в интернет за сенчестите хора или от тук… /, не може да спи или се буди нощем към 3ч. Минали на успокоителни , антидепресанти , мисли за самоубийства , агресия , депресии , биполярни разстройства и какво ли не…

Дали пък сериала ‘Свръхестествено “ няма да излезе истина и предупреждение за нещо . Според Кроули в Книга на Закона и доста други окултисти идва Нов Ред , Нова Раса за което пише и Папюс и Пако Рабан в Апокалипсис , св. Йоан в Откровение , Квантов Преход според учени и др , в почти във всички учения се среща намек че наближава да се случи нещо след 2000та год .То че ще стане някога ще стане но пък ние ли трябваше да сме „късметлиите“ сега? Не се наемам с твърдението че идва Края на Света но нещо се случва и мисля да споделя тук моите наблюдения и проучвания по въпроса без да налагам и втълпявам мнение че е точно така и че това е истината .

Всеки който се е занимавал с Кабала или Езотерика е на ясно със символизма на числата , та искам да споделя нещо : Слънчевото затъмнение 1999г.

Според много древни книги се казва че 2000та год започва края на света и в много книги се среща символиката за „Края“ – Слънчево затъмнение като в това .

Според Маите края ще започне на 31.12.1999г , предполагам сте запознати с теорията на дуализма „каквото е горе,такова и доло “ кръст-обърнат кръст , пентаграма-обърната пентаграма ,числа-обърнати числа и т.н. . Хайде сега да си поиграем малко на цифромания.

Числото 31.12.1999 – ако вземем последните 3 цифри 999 и ги обърнем =666 , взимаме 1вите 2 числата 3 и 1 от 31ви- и и разменяме местата =13 , остава 12 от мес + 1от хиляда =? и какво става ако си поиграем малко с числата 13.13.666. Тази дата се споменава във филма Края на Дните където се казва че Сатаната ще бъде отвързан и “ 1000та Години Свършиха “ .

Според мен това не е края а само преход към друго ниво на съзнание , морал и мислене , щото ако не си променим начина си на живот и продължаваме така ще съсипем Земята : озонови дупки , парникови ефекти , разтапяне на ледовете , глобално затопляне и сума урагани и пожари в следствие на него , измиране на животински видове и какво ли не …..

Ами ако нямаше Апокалипсиси преди , сега нямаше да ни има и нас . Щяха да се разхождат динозаври и крокодили по улиците и както си ходиш и хоп-някой динозавър те хапне . Но въпреки това си мисля че все пак това не е началото на края на нашата цивилизация , а само преход – въпреки че голяма част от човечеството трябва да се заличи или да се промени , като поведение , манталитет и начин на мислене и действие .

Та било то заради намеса от други цивилизации , извънземни , сатанисти , божества , демони , експерименти на НАСА , ХААРП , други учени , Кемтрейлс , Илюминати и Нов Световен Ред и т.н. мисля че вече е доказан факт че се отварят портали между измеренията и нахлуват разни духовни същности -извънземни , демони , рептили и други крокодили-аз предпочитам да се придържам към класиката и си ги наричам Демони .Тези демони се прилепват и вселяват в хора , като взимат контрол над съзнанието и поведението и , аз лично съм си говорил с такъв който ме потърси по скайп и се беше вселил в 15 годишно момче , и ми се представи и започна да ми разказва работи от живота ми които и баща ми не ги знае , дори без да познавах човека и тогава говорих с него за пръв път-та ме посъветва да си затварям повече устата и да внимавам къде се бъркам да не ми се случи нещо и т.н , та не е нужно да ми вярвате понеже звучи неестествено но за мен си беше случка .

Посъветвах се с доста колеги магове дали само при мен се наблюдават аномалии и те ми споделиха до един че е някакъв Ад в момента и са се отворили портите на Ада и тук са легиони от демони , а някой от тях са доказани и известни ясновидци, но имена няма да споделям . И все пак от колко време се опитват по медиите да ни предупредят известни и умни хора че нещо се случва и Еленко Ангелов , и Стойчо от Въпрос на Гледна точка , проф Стаменов , проф. Лъчезар Филипов от БАН , Отец Гелеманов , Роберто Методиев и мн. др.

Та какво да правим и как да се защитим? Аз лично бих ви посъветвал : ако до сега не сте били духовни , сега е момента да се хванете за нещо – било религия , духовно учение , йога , медитация или др. …. – че ще опуснете влака , а ужаса е неописуем . Цялата Земя е засегната от негативна енергия която дава отражение във всички аспекти от живота на човека: бизнес и финанси , любов и приятелство , семейни отношения , здраве…. и трябва да балансираме по някакъв начин нещата , аз лично използвам магия за целта , по-точно амулети от Големия Ключът на Соломон и Кабала , йога , медитация и др и горе-доло постигам някакъв баланс .Та ако не ви върви в някой аспект от живота , мога да ви предложа решение което поне малко да привлече това от което се нуждаете ако имате дефицит в живота си или имате някакъв проблем в семейство , здраве , бизнес или др. …..

3 Comments on “Апокалипсис”

  1. Please let me know if you’re looking for a article writer for your blog. You have some really great articles and I think I would be a good asset. If you ever want to take some of the load off, I’d really like to write some content for your blog in exchange for a link back to mine. Please blast me an e-mail if interested. Regards!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *