Магия за любов

Spread the love

Магия за Любов

Според някой Магията за Любов принадлежи към раздел Бяла магия но според мен не е съвсем задължително да e така понеже в някой традиции се използват доста черни ритуали за магия за любов . В турските традиции има метод при който се дава да се пие менструална кръв  ,  в славянското чернокнижие и цигънските традиции има множество ритуали за любов с гроб и гробища , в демонологията има ритуали за любов с демони , при ходжите с джинове и др. Дори да ви изглежда невинно и на майтап , последиците за жертвата на такава магия може да бъдат ужасни и дори да доведат до омагьосване със симптоми и последици като при черна магия при обектите на ритуала . Гроб и кръв се използват главно при черна магия като за кръвта се вярва че привлича зъл дух а за гроба че се връзва жертвата за мъртвец . В следствие на такива „любовни“ магии съм срещал много случаи при които се получава демонично влияние на жертвата . 

Магии за любов има много видове от гледна точка на ритуалите които  се използват  , така и от намеренията за които се прави : за завързване , за сближаване , за оправяне на отношения , за обсебване и т.н…

Виждал съм доста жертви на такива магии и картинката не е никак красива , въпреки да изглежда интересно и забавно , и дори и да нямате лоши намерения , дори да обичате някой или да си направите майтап има много неща които могат да се объркат са доста и трябва да се внимава . Друг известен опасен метод за Магия за Любов е с крило на прилеп , е не бих ви посъветвал да стигате до тези методи : с менструална кръв , с лъжиците , с гроб , с вуду кукли , крило на прилеп или сърце на риба или с какъвто и да е животински орган , има доста подобни ритуали… По принцип се интересувам от доста време от магия и познавам ритуалите които се използват най-често по нашите региони и последиците от тях .  А пък ако сте решили да правите ритуал сами , поне може ползвате:ябълка , цвртове от роза , дюла , лавандула… но не и органи на животни или кръв понеже имат негативни последици за „жертвата“  и за вас , дори и да действат и да ви уверяват че привличат любов .

Безопасен метод за направа на любовна магия която действа има и ако сте решили да правите все пак магия може да използвате Печатите от Големия Ключ на Соломон . Като това не е магия която се прави за да се зомбира човек и да се върже за друг и да не знае какво прави ,а за да се привлече любовта в живота на човек .Тази магия  е вид работа с феи , ангели и божества , работи по-бавно от черните ритуали но е напълно безопасна от кармична и енергийна гледна точка и няма никакви негативни енергийни последици .
И  предупреждавам – Преди да си поръчате магия за любов се поинтересувайте малко какви ритуали ще се използват понеже с някой от тях можете да повредите енергийното поле и здравето на обекта, и тук ще изброя някой от опасните магии:

-Турска Магия с гроб и лъжици-силна е но и с лоши странични ефекти.

-Турска с менструална кръв – сериозни проблеми може да създаде на психиката на човек.

-Турска с дреха на починал човек – сериозни проблеми , лично на мен са ми правили такава /щях да полудея/. Може да доведе и до смърт .

-Турска с муска с листче згънато на триъгълник с надписи на арабски и текстове от корана – не е за предпочитане .

-Вуду магия с кукла , възли или игли – опасна магия .

-Използване на печати и символи които сте видели в интернет-мн.сериозна грешка , повечето окултни неща са грешни в Интернет .

-Работа с демони и сатаната-фатално.

Когато на човек му се направи някакъв такъв вид магия се получава зацапване и разбалансиране на чакрите ,тогава се получават бодежи в сърцето , сърцебиене , чувство че имате забита треска в сърцето , болки , схващания , натрапчиви мисли , напрежение , нервност , тъга , отчаяние , сивота , депресивност и др ….

И ако все пак сте решили да си правите експерименти с живота , поне може да потърсите някой с опит за съвет преди това , като и препоръчвам преди да се вземе решение за какъвто и да е Ритуал , първо да се погледне на Карти Таро , а не да се действа импулсивно и емоционално …

Ако имате въпроси може да ме потърсите от тук…..

Ако ви е харесала публикацията може да я споделите с Приятели от социалните бутончета.

3 Comments on “Магия за любов”

  1. The very root of your writing whilst sounding agreeable in the beginning, did not settle properly with me personally after some time. Someplace throughout the paragraphs you actually were able to make me a believer unfortunately just for a while. I still have a problem with your jumps in logic and one might do well to fill in all those breaks. When you can accomplish that, I could definitely be fascinated.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *